Címlapsztori

L.L. Junior – Nem kizárt, hogy a 43 éves rapper harmadszorra is belevág a családalapításba

Az énekest és Dárdai Blankát számos próbatétel elé állította az élet az elmúlt két évben, kapcsolatuk azonban a jelek szerint kiállta az idő próbáját.

Közös életükből sokan csak a csillogást, a luxust, a dominikai utazásokat látják, pedig a rapper és a 18 évvel fiatalabb énekesnő élete sokkal árnyaltabb ennél: alaposan megküzdöttek egymással, egymásért. Mára pedig, úgy tűnik, szépen összecsiszolódtak.

„Máshol tartottunk”

Míg sok párkapcsolat gondtalanul indul, és csupán idővel szaporodnak meg a problémák, addig L.L. Junior és Dárdai Blanka kapcsolata éppen fordítva alakult. Az első perctől kezdve próbatételek, akadályok sora szakadt a nyakukba. „Szerintem sokan azt hiszik, hogy mi a korkülönbség miatt vitáztunk ennyit, vagy emiatt volt ilyen hullámvölgyes a kapcsolatunk. Hogy van egy alá-fölé rendeltség, de egyáltalán nincs. Teljesen máshol tartottunk, amikor találkoztunk. Én éppen kialakítottam az életemet, ő meg rengeteg minden volt túl” – mesélte a Fókusznak Blanka, aki éppen akkor csöppent bele Junior életébe, amikor a kétgyerekes édesapa igyekezett hivatalosan is pontot tenni élete egyik viharos időszakára, és elválni Körtvélyessy Kingától. „A vagyoni és gyermekjogi kérdések egy éven át tartó vitája és alkudozása alatt ismerkedtünk meg – vette át a szót a rapper. – Ennek a fent-lentjeivel: ugyanúgy volt, hogy mi is szakítottunk meg összevesztünk, és akkor kibékültünk újra. Ez egy nagy falat volt mind a kettőnknek.”

Mindketten szeretnek utazni (Fotó: Archív)

Még nem költöztek össze

Ahogyan Junior is mondta, különösen nehéz időszak van mögöttük. Nem véletlenül szakítottak többször is. Ráadásul Blanka a rapperrel együtt két gyereket is kapott: a tizenegy éves Lacikát és a hároméves Lilit. „Ilyenkor szembesül azért az ember azzal, hogy ’húha, itt mik a szabályok, ott mik a szabályok’, nekem pedig harmadik félként ezekhez a szabályokhoz alkalmazkodni kell. Nagyon érdekes ebben nap mint nap részt venni. Ráadásul csütörtöktől meg jön az élet” – tette hozzá nevetve az énekesnő, aki Juniorral együtt popsztárüzemmódba kapcsol a hét második felében, azaz fellépésről fellépésre járnak, majd hétfőtől ismét szigorú időbeosztás szerint élnek. „Felkelünk reggel hatkor, Blanka elkészíti a reggelit, én felkeltem Lilikét és Lacikát, majd elindul a napunk. Elviszem őket bölcsibe és suliba, aztán jön az edzés, majd Blankával szétválunk, ugyanis nem élünk együtt. Ő a belvárosban lakik, én pedig Török­bálinton, úgyhogy kétlaki életet élünk – magyarázta Junior, akinek párjával így is teljesen összefonódott az életük. Igazi családdá kovácsolódtak. – Kész feleség, asszony 25 évesen. Gyorsan ugrottunk tíz évet, mert nálam nagy a csomag, és lássuk be, azért meleg pálya a család.”

Juniort mindenhol telt ház fogadja (Fotó: Fülöp Dániel/fotocentral.hu)

Jöhet a közös gyerek?

De mik a terveik a jövőre nézve? Különösen úgy, hogy már többször is bizonyítottak egymásnak. Az biztos, hogy a 25 éves Blanka nagyon vágyik az anyaságra, amiről nemrégiben egy televíziós műsorban is mesélt. Persze hogy mit szól mindehhez a 43 éves rapper, nem tudni, ám nem kizárt, hogy Junior harmadszorra is belevágna a családalapításba. Mindenesetre a kapcsolatuk, a közös életük egyre stabilabb alapokon áll, és sok tapasztalattal gazdagodtak az elmúlt két évben. Blanka azt is elárulta, mit szeret a legjobban Juniorban. „Nagyon jól tudja megoldani a problémákat. Valamikor kapkod, és az borzalmas, de olyankor rávilágítok arra, hogy elszaladt valami mellett, és azt inkább gondolja át. Egyébként ahogy ő halad az életében, az valami fantasztikus, tényleg. Mindenkinek tanácsolom, hogy egy napot töltsön el Lacival, mert csúcs a problémamegoldó képessége!”

Jóban vannak Csillával

Míg Körtvélyessy Kingával szerződésük van arról, hogy nem nyilatkoznak egymásról, addig kisfia édesanyjával, Hopp Csillával Junior elásta a csatabárdot. Mi több, nemcsak Junior ápol jó kapcsolatot exével, Blanka is jóban van Csillával.

Kiemelt kép: Birton Szabolcs/fotocentral.hu

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story Sztárdiéta különszáma!

A Story tavaszi különszámát keresse az újságárusoknál!

Kövess minket az Instagramon is!