Címlapsztori

L. L. Junior – Megtagadja Blankát, hogy visszaszerezze Kingát?

A zenészt hírbe hozták a nála tizennyolc évvel fiatalabb influenszerrel. Sokan nem értik, miért nem vállalja fel Blankát.

„Mindenből felállok” – adta hírül Körtvélyessy Kinga az Instagram-oldalán. ­Junior magára vette az ártatlan kiírást, és a válasz sem váratott sokáig magára: szintén a közösségi oldalon üzent feleségének. „A kanapéról kellett volna felállnod…” – írta 24 óráig elérhető Instagram-sztorijában. Már az is mindenkit meglepett, amikor augusztus elején – véget vetve az egy éve tartó találgatásoknak – L. L. Junior egyértelmű választ adott arra a kérdésre, hogy nem küzdenek tovább a házasságukért a feleségével, és a mostani heves érzelmi kitörése is meglepő volt. A zenész ugyanis kisfia, Dávidka 2019 augusztusi halála óta egyáltalán nem adott effajta kitárulkozó interjút. Ezt követően csak egy kis nyugalmat akart, ám úgy tűnik, az ellenkezőjét érte el. A rajongók közben már új szerelmeként emlegetik ­Dárdai Blankát.

Ki ez a lány?

A Brenka művésznéven ismert énekesnőről utoljára talán a 2019-es x-faktorbeli szereplése idején jelent meg annyi cikk, mint mostanában. Akkoriban Dallos Bogi­nak köszönhette, hogy bekerült az RTL Klub műsorába, ahol be is bizonyította a tehetségét. Blanka azóta is énekesnőként képzeli el a jövőjét, ám az igazi, nagy áttörés egyelőre még várat magára. Influenszerként azonban jó ideje sikeres. Nem csak ebben, a zenei karrierjében is teljes vállszélességgel állt mellette nagy szerelme, ­­Csongor, akit az énekesnő félistenként emlegetett a közösségi oldalain, és gyakran töltött fel közös főzéseikről videókat. Stüssy nevű kutyájukra pedig úgy tekintettek, mintha közös gyermekük lenne. Úgy tűnt, ez a kiegyensúlyozott párkapcsolat egy életre szól majd, ám a napokban egy rajongói kérdésre válaszolva, kiderült, az énekesnő és a férfi öt évig tartó szerelme hirtelen véget ért, pedig nem is olyan régen még két gyermeket terveztek. „Tíz év múlva 32 éves leszek. Ami persze messzinek tűnik, de ezek a húszas évek ahogy tapasztalom, nagyon gyorsan elmennek mellettem. Remélem, akkor már a második babámat várhatom” – írta Blanka az Instagram-oldalán.

A Nyerő Párosban láthattuk, hogy mennyire egy hullámhosszon mozog Kinga és Junior (Fotó: Sajtóklub RTL/fotocentral.hu)

Közös a jövő

A rajongók gyorsan kiszúrták, hogy Junior vallomása és Blanka szakítása egybecseng. Ráadásul a rendkívül különc és egyedi stílusú fiatal énekesnő azóta egyre több időt tölt a zenész oldalán. Így Törökbálinton is, ahol Junior luxusháza található, és ahonnan Brenka egy szelfit is feltett a közösségi oldalára. De együtt látták őket a TV2 székháza előtt is, sőt Siófokon közös fotó is készült róluk, ahogy egy étterem teraszán beszélgetnek. Junior azonban csak annyit erősített meg a kapcsolatukról, hogy nagyon csinosnak és tehetségesnek tartja Blankát, akivel közös dalon is dolgoznak, de túl fiatal hozzá. Vagy még sem? A Reddit nevű oldalon az a pletyka terjed, hogy Junior és Blanka augusztus negyedik hetében édes kettesben utazott ki Míkonoszra, ahol négy romantikus napot töltöttek együtt, és ahonnan a rapper hamarabb hazaérkezett, hátrahagyva a lányt. A Story egyik olvasója pedig azt állítja, hogy látta is őket együtt egy rendkívül elegáns hotel, a Myconian Villa Collection környékén, majd a bécsi repülőtéren is. Hogy ebből mi igaz, vagy mi nem? Nem tudni, mert érdeklődésünkre Junior mindent tagadott, de az tény, hogy ebben az időszakban a népszerű énekes posztolt magáról egy napsütötte teraszról egy iszogatós, dohányzós fotót, ahol a szemfüles rajongók szerint Blanka napszemüvegét viselte. A megannyi bizonyíték ellenére Junior nem vállalja fel új viszonyát. De mi lehet az oka? Talán attól fél, hogy egy új kapcsolat végérvényesen elvágja a Kingához vezető utat?

Az a bizonyos napszemüveg… (Fotók: Archív)

Igaz szerelem

Tény és való, hogy ők ketten nagyon összeillettek. Kingát nagyon szerette, hamar be is mutatta a családjának. Érdekes, mintha a sors most ismételné önmagát, évekkel ezelőtt őket is a közös munka hozta össze. Az akkoriban egyedülálló Kinga Gór Nagy Mária jobbkezeként igazgatta a tanodát, amikor először beszélt Juniorral. A hosszas telefonálásokat randevúk is követték, és egy csodálatos szerelem bontakozott ki kettejük között. Olyan, amelyben a zenész, aki mindig is menekült a házasság intézményétől, romantikus lányregényekbe illő módon jegyezte el, majd vette el a legnagyobb titokban Dominikán Kingát, a jegygyűrűjüket pedig máig viseli, a szakítás ellenére is. Mindent elsöprő szerelem volt az övék, olyan, amilyen csak egyszer adatik meg az ember életében. Nemhiába alkottak olyan sokáig egy párt, sok közös akadályt leküzdöttek, megküzdöttek a zenész kisfiának halálával, majd Kinga édesanyjának elvesztésével is. Közben együtt fejlődtek, gyarapodtak, és bár kapcsolatuk a vitáktól és a balhéktól sem volt mentes, közös gyermekük, a gyönyörű Lili már egy életre összeköti őket. Már csak az a kérdés, hogy Junior, aki nem hitt a párterápiában, és az utóbbi időben többször hangoztatta, egyedül is jól érzi magát, valóban mindent megtett-e ezért a házasságért, és visszatalálhat-e még valaha a családjához, ahelyett, hogy egy titkos életbe menekül?

Kiemelt képek: Fülöp Dániel, Birton Szabolcs, Sajtóklub RTL/fotocentral.hu

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story Sztárdiéta különszáma!

A Story tavaszi különszámát keresse az újságárusoknál!

Kövess minket az Instagramon is!