Címlapsztori

Hopp Csilla és Körtvélyessy Kinga – Kibékült L.L. Junior volt párja és a felesége

Nemrég ők maguk sem hitték volna, hogy egyszer még jóban lesznek, hét év után azonban elásták a csatabárdot.

Kinga a közelmúltban rajongói kérdésekre válaszolt, ahol a Csillával való kapcsolatáról is érdeklődtek. Követői kíváncsiak voltak, a két édesanya beszél-e egymással, Kinga pedig a kérdésre, ami biztosan nem először merült fel, meglepő módon ezúttal reagált, ráadásul egy piros szívecske kíséretében. „Igen, és jóban is vagyunk” – írta. Egy másik válaszában azt is elárulta, hogy Csilla már Juniorral közös kislányukkal, ­Lilivel is találkozott. A fordulat azért is meglepő, mert a nyáron leforgatott Nyerő Páros című műsorban Kinga egyik megjegyzése arra utalt, hogy nem éppen rózsás a viszonyuk.

„Tiszteljük egymást”

Vajon minek köszönhető a pálfordulás? És Csilla is úgy látja-e, hogy valami valóban pozitív irányba változott Kinga és közte. „A régiek elmúltak, ímé, újjá lett minden – kezdte nemrég válaszát a Story magazinban egy bibliai idézettel. Úgy érzi, ebben a mondatban benne is van minden. – Való igaz, Kingával egy ideje megváltoztak köztünk a dolgok, jó irányba, és sokkal jobb így a lelkemnek. Kölcsönösen tiszteljük egymást, és jól tudunk együttműködni. Ez a gyerekek miatt a legfontosabb. Én is nagyon örülök, hogy így alakult” – tette hozzá, és elárulta: ő volt a kezdeményező. Pár hónappal ezelőtt úgy érezte, hét év után megérett az idő a változásra, és ő nyitott Kinga felé, aki boldogan fogadta a közeledését. Egy közös programon sikerült is beszélgetniük, és azóta minden a legnagyobb rendben közöttük.

Kinga egyik megjegyzése elárulta, hogy haragban van Junior exével (Fotó: RTL Klub)

Csilla fátylat borított a múltra, csak békére és szeretetre vágyik maga körül. Juniorral is jól kijönnek, mindhármuk közös célja, hogy a testvérek, Lacika és Lilike a legnagyobb szeretetben és harmóniában nőjenek fel.

Kiemelt képek: Smagpictures

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story Sztárdiéta különszáma!

A Story tavaszi különszámát keresse az újságárusoknál!

Kövess minket az Instagramon is!