Címlapsztori

Kinizsi Ottónak annak idején még kulcsa is volt Lékai-Kiss Ramóna lakásához: „Imádom ezt a csajt”

Már több mint húsz éve barátok. Úgy tekintenek egymásra, mint igaz szövetségesre, ám volt idő, hogy alig beszéltek egymással.

Hogy ott folytathatták a kapcsolatukat, ahol korábban abbahagyták, azt a Dancing with the Starsnak köszönhetik. Sok-sok év után ott találkoztak újra először, és Lékai-Kiss Ramóna élő adásban kért bocsánatot a barátjától, amiért egy időre eltávolodott tőle.

Így kezdődött

Kinizsi Ottó és felesége, Deutsch Anita esküvőjén a műsorvezető volt az egyik koszorúslány, ezzel szemben a producer nem volt ott Rami nagy napján. „Ez az én saram, vállalom! De ez régre nyúlik vissza, mint ahogy különben a barátságunk is – kezdi a színésznő. – Ottó már évek óta játszott a Barátok köztben, ő volt az ország Imije, amikor 2002-ben végül én is bekerültem a sorozatba. Azt tudni kell, hogy akkoriban rajongtam érte! Emlékszem, volt egy kép róla, egy széken ült az Andrássy úton, és olyan piszkosul jóképű volt, hogy végem volt. Aztán eljött az első közös forgatási napunk, én megpróbáltam adni a lazát, miközben belül – még ha kis túlzással is – sikongattam – mosolyodik el. – Nagyon kedvesen fogadtak, de idő kellett, mire beilleszkedtem. Általában a forgatások után összeültek a fiatalok, és bizony hónapok teltek el, mire engem is elhívtak. Én meg mentem…” „Mi az, hogy jöttél!? Konkrétan a te lakásod lett a bázisunk” – ékeli közbe nevetve Ottó.

2002-től együtt játszottak a Barátok köztben (Fotó: Schumy Csaba/fotocentral.hu)

„Kisebb sokkot kapott”

„Azok nagyon veszélyes idők voltak ám – folytatja jókedvűen Ottó. – Rengeteget buliztunk, szinte állandóan együtt lógtunk. Persze nem kérdés, ha munka volt, azt komolyan vettük. Jó, előfordult, hogy közben is ugrattuk egymást… Most eszembe is jutott egy jó sztori, elmesélem! A sorozatbeli karaktereink, Zsófi és Imi együtt jártak, és amikor az első ágyjelenetet vettük fel, kitaláltam, hogy megtréfálom Ramit. Kértem a stylistot, hogy az alsónadrág alá adjon egy testszínűt is, így amikor bebújunk az ágyba, ledobhatom magamról a gatyát, hátha erre kikerekedik Rami szeme. Hát így is lett, szegénykém kisebb sokkot kapott, amikor azt hitte, teljesen meztelenül fekszem be mellé… Na ezt végül ezerszeresen ­visszakaptam, azóta rendszeresen ugratjuk egymást. Így fordulhatott elő az is, hogy a Dancing with the Starsban – ahol Rami volt a műsorvezető, én meg Szőke Zsuzsival táncoltam –, egyszer csak megkért, konferáljam én fel helyette a következő versenyzőt. Én meg teljesen megszeppenve tettem eleget az utasításának…” „Azt hiszem, ezzel vissza is térhetünk oda, hogy miért volt köztünk mosolyszünet, és miért éreztem szükségét annak, hogy a kamerák előtt kérjek bocsánatot Ottótól” – veszi át a szót a DWTS háziasszonya.

20 év után ismét együtt dolgozhatnak a Hazatalálsz című sorozatban (Birton Szabolcs/fotocentral.hu)

„Könnyű rendezni Ramit”

Pár évvel ezelőtt ugyanis megszakadt köztük a kapcsolat. „Nem vesztünk össze, még csak konfliktus sem volt. Egy időre kimentem Amerikába, és miután hazajöttem, nem kerestem, amit érthetően zokon vett, pláne mert ő hívott, üzent… Erre nincs jó magyarázatom. Talán annyi, hogy egy másik élethelyzetbe kerültem, és tudtam, hogy vagyunk ­annyira jóban, van annyira mély a barátságunk, hogy megtehetem, hogy ’eltűnök’. Ezt persze ma már nagyon sajnálom, és elképesztő hálás vagyok, hogy ismét szoros a kapcsolatunk. Nem kérdés, hogy Ottó az egyik legjobb barátom.” „Egymás szövetségesei vagyunk – teszi hozzá mosolyogva a producer. – Ráadásul húsz év után újra együtt dolgozunk, méghozzá ismét egy sorozatban. Igaz, ezúttal nem színészként működöm közre, a TV2 részéről én vagyok a Hazatalálsz című sorozatért felelős producer. Volt olyan nap, amikor beugrottam rendezni a sorozatot, és elég volt csak egymásra néznünk, rögtön tudta, mire gondolok. Nem túlzás, félszavakból megértjük egymást. Imádok vele dolgozni – összességében imádom ezt a csajt, aki az én szememben ugyanaz a tizenhét éves lány, akit húsz éve megismertem.”

Kiemelt kép: Birton Szabolcs/fotocentral.hu

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story Sztárdiéta különszáma!

A Story tavaszi különszámát keresse az újságárusoknál!

Kövess minket az Instagramon is!