Címlapsztori

Intrikák, amiket soha nem lehet megunni! – A Paula és Paulina sztárjainak a magánélete is elég mozgalmas

Hazánk egyik legnépszerűbb mexikói sorozata volt az ikerpár története.

A Paula és Paulina címszerepét Gabriela Spanic játszotta, aki pár éve újra a figyelem középpontjába került, amikor Dancing with the Stars versenyzőjeként hónapokra Budapestre költözött. De mi lett a kollégáival?

Ő is tánccipőt húzott

A kubai–mexikói színész, a Lucianót alakító Mario Cimarro ma is aktív a szakmájában. A Paula és Paulina után nem sokkal megházasodott, egy venezuelai színésznőt, Natalia Streignar­dot vette el, akivel egy forgatáson ismerkedett meg. A kritikus hetedik év azonban a házasságuk végét jelentette, és 2006-ban elváltak. 2009-től 2013-ig egy másik színésznővel, Vanessa Villelával élt. 2018-ban már a szlovák modell, Bronislava Gregušová lett a párja, és 2022 augusztus 31-én az első gyermekük is megszületett. Ő is feltűnt egyébként a Dancing With The Starsban, méghozzá tőlünk nem is távol: a felesége révén a Let’s Dance névre keresztelt szlovák változat tavalyi évadában versenyzett.

Cimarrónak egy gyönyörű szlovák modell a párja (Fotók: Archív)

Amerikában is karriert csinált

A léha Willy szerepét alakító kolumbiai színész, Juan Pablo Gamboa kétnyelvű családban született. Mivel angolul is anyanyelvi szinten beszélt, a sorozat forgatása után is szépen alakult a filmes karrierje, olyannyira, hogy azok közé tartozik, akik az amerikai filmes piacon is érvényesülni tudtak. Legutóbb például ­Penélope Cruz mellett tűnt fel a Loving Pablo című filmben. Négy gyermeke született: egy fia és egy lánya az első feleségétől, Viviana Escobartól, majd két fia a második nejétől, Juliana Ortegától. Jelenleg az USA-ban él.

Juliana Ortega oldalán talált rá a boldogság (Fotók: Archív)

Nem akart visszavonulni

A Piedad nagymamát alakító Libertad Lamarque 1908-ban született, így amikor a sorozat képernyőre került, már 90 éves volt. Piedad nagymama megformálója Dél-Amerikában igazi legendának számított, hiszen énekesnőként is óriási népszerűségnek örvendett. 85 évesen amikor a visszavonulásról kérdezték, így nyilatkozott: „Még nem kerül rá sor. Nem tudom, mi mást tehetnék. Unatkoznék. Szomorú lenne, ha abba kellene hagynom, szeretnék tovább forgatni – magyarázta, és csak egy dolgot sajnált. – Azt mondom, a mai színészeknek, ne úgy csinálják, ahogy én csináltam. Én nem tanultam tovább, de ez azért volt, mert szegények voltunk, és nem tehettem meg. A fiataloknak nyelvet kell tanulniuk, sokkal többet dolgozhattam volna, különösen, ha megtanultam volna angolul.” Aki azonban azt hinné, hogy 90 évesen, a Pau­la és Paulina után Lamarque nyugdíjba vonult, az téved. Úgy tervezte, hogy a végsőkig dolgozni fog, és így is lett. 92 évesen épp Az angyal arca című sorozatot forgatta, amikor tüdőgyulladással kórházba került, és 2000 decemberében elhunyt.

Piedad nagyi eredetileg énekesnőként futott be (Fotók: Archív, Profimedia)

Titkolja a kapcsolatait

A sorozat férfi főhősét, Carlos Daniel Brachót játszó Fernando Colunga nemrég a Netflixen tűnt fel a Greco családban. Magánéletéről azonban keveset tudni. Sokszor felröppent a pletyka, hogy a nők bálványa valójában a férfiakhoz vonzódik, ő azonban cáfolta ezt, és azt mondta, lovagiasságból nem beszél arról, kivel osztja meg az ágyát.

Fernando Colunga és Gabriela Spanic szerelmespár volt a sorozatban (Fotó: Archív)

Halálhírét keltették

Az Estefaniát alakító Chantal Andere talán még a leg­elkötelezettebb ­Paula és Paulina-rajongók sem ismernék fel, ha most szembe jönne velük az utcán. Bár tény, hogy a sorozatban alaposan elcsúfították, az, hogy most egészen másként fest, a plasztikai sebészek munkájának is az eredménye… Az 52 éves színésznő jelenleg is rengeteg sorozatban forgat, hazájában igazi szupersztárnak számít. Néhány hete felröppent a halálhíre, ami pillanatok alatt végigsöpört a közösségi médián, de szerencsére kiderült, hogy csak átverésről van szó. A Pau­la és ­Paulina forgatása után nem sokkal egyébként Chantal hozzáment Roberto Gómez Fernándezhez, akitől azonban négy év házasság után, 2006-ban elvált. 2008-ban újraházasodott, és Enrique Rivero Lake felesége lett. A színésznő legnagyobb álma az volt, hogy édesanya lehessen, ám ez csak viszonylag későn válhatott valóra. 37 éves volt, amikor életet adott ­lányának, Nataliának. Aztán 2014-ben egy fia is született, Sebastián. Így a kezdeti nehézségek után végül a magánélete is révbe ért.

Chantal a férjével (Fotók: Archív)

Kiemelt kép: Archív

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story Sztárdiéta különszáma!

A Story tavaszi különszámát keresse az újságárusoknál!

Kövess minket az Instagramon is!