Külföldi sztár

Fernando Colunga cáfolta a pletykákat: „Lovagiasságból nem fecsegek arról, kivel osztom meg az ágyam”

Új sorozatunkban utánajárunk, mi lett az egykor oly népszerű telenovellák hőseivel. Elsőként a mexikói színészről olvashatnak, akit az Esmeraldában, majd a Paula és Paulinában szeretett meg a magyar közönség.

A 90-es években ismerték meg a tévénézők. Az Esmeraldában rengetegen drukkoltak José Armandónak, hogy meghódítsa a vak lány szívét, és a jóképű színész a Paula és Paulinában is a férfi főhőst alakította ­Gabriela Spanic mellett. Bár máig igazán sármos, Fernando lassanként a hatvan felé ballag: már elmúlt 57 éves. Ez persze nem azt jelenti, hogy manapság ne kapna jó szerepeket. Most épp egy Netflixen futó sikeres sorozatban, A Greco család titkaiban látható, amely megtörtént esetet dolgoz fel: egy család úgy tartja fenn fényűző életmódját, hogy jómódú embereket rabolnak el, és váltságdíjért cserébe engedik szabadon őket. Azóta pedig egy új sorozat, a Monte Cristo grófja történetét feldolgozó széria főszerepét is megkapta, így újra forgathat.

Mindenki szurkolt neki, hogy elnyerje Esmeralda szívét (Fotó: Archív)

Miért nem nősült meg?

A népszerű színész mindig is a nők nagy kedvencének számított, de máig nem lett házas ember, és igazán hosszú kapcsolatai sem voltak. A kilencvenes években egy pár voltak Thalíával, akivel a Marimarban (a bal oldali kiemelt képen) játszottak együtt, akkoriban még eljegyzésről is pletykáltak, de a szerelem két év után véget ért. Pedig az énekes-színésznő nyilvánosan is áradozott arról, hogy senki nem csókol olyan jól, mint Colunga. Később egy másik mexikói színésznővel, Aracely Arámbulával találtak egymásra, aki szintén több telenovella szereplője volt. Ám ez a viszony sem bizonyult hosszú életűnek. Legutóbb a modell-színésznő Blanca Sotóval hozták őt hírbe, de ennek is már tíz esztendeje. Mivel ennyire nem tudni tartós kapcsolatáról, és a szerelmi életét többnyire homály fedi, régóta tartja magát a pletyka, hogy a színész a saját neméhez vonzódik. Még azt is beszélték, hogy viszonya volt a nagy mexikói médiavállalat, a Televisa egyik fejesével, és ezért kapott annyi jó sorozatszerepet, illetve a színész Noé Murayamá­val is hírbe hozták.

Most A Greco család titkai című sorozatban látható (Fotó: Archív)

Mi az igazság?

Colunga egy-két interjúban reagált a hasonló szóbeszédekre, és félig-meddig cáfolta őket, sőt egyszer azt is kijelentette, hogy ha meleg lenne, megmondaná. Azt is hozzátette: semmi baja a házassággal sem, csak éppen ez a fajta elköteleződés nagyon nagy lépésnek tűnik a számára, és eddig nem érezte úgy, hogy meg kellene tennie. „Én sem vagyok egyszerű ember, ráadásul a szakmám a mindenem. A magánéletemről pedig azért nem szeretek beszélni, mert ez a magánügyem. Attól sem jobb, sem rosszabb színész nem leszek, hogy az emberek mit tudnak a szerelmi ügyeimről. De már csak lovagiasságból sem fecsegnék arról, kivel osztom meg az ágyamat” – jelentette ki. Arra a kérdésre, hogy el tudja-e képzelni magát apaként, kitérően így felelt: fogalma sincs, mit hoz a jövő, az élet kiszámíthatatlan.

Legutóbb Aracely Arámbulával nem bizonyult tartósnak a kapcsolatuk (Fotó: Getty Images)

Csak semmi alkohol

Colunga egyébként eredetileg nem színésznek készült, annak idején építészmérnökként végzett, és dublőrként kezdett a színészi szakmában dolgozni. Jóval később, már az első nagy sikerei után fogott csak színészi és filmes tanulmányokba. A külsejére és az egészségére kezdettől nagy gondot fordít. Nemcsak fitnesz­mániás egészen fiatal kora óta, de egyáltalán nem iszik egy korty alkoholt sem, mert ahogy mondja, szereti, ha tiszta a feje.

Rajong a luxus­járgányokért

A színész igazi autóőrült, él-hal a különleges – és persze méregdrága – kocsikért. Garázsában több spéci járgány is áll, van többek közt egy Lamborghinije is. A járművekért annyira odavan, hogy saját autószerelő műhelye is lett. Fiatal korában amúgy egy autókereskedésben is dolgozott rövid ideig.

Legközelebb Ana Maria Orozcóról olvashatnak, aki Bettyt, a csúnya lányt alakította.

Kiemelt képek: Getty Images és Archív

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story Sztárdiéta különszáma!

A Story tavaszi különszámát keresse az újságárusoknál!

Kövess minket az Instagramon is!