Hazai sztár

A felesége Szabó Ádámról: „Hihetetlenül tud szeretni, és azt egy mosollyal, egy öleléssel kimutatni”

A zenészre bő két éve talált rá újra a szerelem Jennifer személyében. A pár tavaly szeptemberben házasodott össze, és lehet, egy év múlva már a gyereküket ringatják.

Bár Szabó Ádám és Jennifer élete az elmúlt hetekben a Sztárban Sztár All Stars című produkció körül forgott, a házaspár nem felejtkeztek el szep­tember 23-ról, az első házassági évfordulójukról. „Nemrég felfedeztünk egy olasz éttermet, az új kedvencünket, oda mentünk aznap vacsorázni, és nosztalgiázni, emlékezni” – mondja Jennifer.

Az év sztáreseménye hamarosan! Szavazz a sztárokra, és nyerj!

A fiatalasszonynak az elmúlt egy évről egy szó jut eszébe, és ebben minden benne van: boldogság. „Szeretve és biztonságban érzem magam Ádámmal, aki mellett otthonra találtam. Voltak hosszú kapcsolataim, voltam pár évig férjnél is, de ezt a három érzést együtt senki mellett nem éreztem. Azért fontos, mert nekem mentális értelemben eléggé sanyarú gyerekkorom volt. Apu korán elhagyott minket. Anyukám ettől összeomlott, nekem kellett átvenni a helyét, én gondoskodtam magamról és az édesanyám mentális egészségéről is. Ez azzal járt, hogy kevesebb szeretetet és figyelmet kaptam gyerekként, tiniként, mint kellett volna – meséli Jennifer, aki Ádámban találta meg azt, aki minden szempontból biztonságot nyújt a számára. – Az életem akkor kezdődött, amikor megismertem. Sőt még a gyerekvállalással kapcsolatos véleményem is megváltozott, hiszen a gyermekkorom miatt sokáig nem akartam gyereket. De Ádám ezt megváltoztatta, és szeretném, ha lenne egy közös babánk. Tudom, nemrégiben azzal viccelt, hogy nyári gyereket szeretne, ezért ősszel meg kell fogannia. Hát azért nem egészen így megy, habár rajtunk nem múlik – teszi hozzá nevetve. – Szeretek háziasszony lenni, szeretek otthont teremteni magunknak. Persze Ádám is kiveszi a részét mindebből. Reggel ő viszi ki a két tacskónkat, és szívesen porszívózik is. Csak ne főzzön, azt nem tud. Egyszer meglepett egy angol nyelvű receptből főzött egy kínainak vagy indiainak induló, palacsintaszerű tésztába töltött valamivel. Szó nélkül megettem, de kértem, hogy a főzést inkább bízza rám.”

Ádám a Sztárban Sztár All Starsban végül nem jutott tovább

Ádám és felesége nemcsak a magánéletben társai egymásnak, hanem a munkában is. „Szervezem a koncertjeit, szerződéseket kötök, megyek vele fellépni, és olykor még éneklek is a színpadon. Úgyhogy én a férjemtől kapom a fizetésemet, és ez nem vicc. Kicsit aggódtunk, milyen lesz majd egész nap együtt lenni, hiszen mindenkinek szüksége van énidőre. Nos, nálunk ez nem így van. Az énidő az kettőnket jelenti, nem tudjuk elképzelni, hogy valamelyikünk hazaér, és megkérdezi, hogy ’telt a napod…’ Szeretünk mindent együtt csinálni – sorolja Jennifer, majd hozzáteszi: tudja, öt év múlva is ugyanilyen boldogok lesznek, csak akkor már hármasban. – Egy gyereket szeretnénk, és látva, hogy Ádám mennyire elkényezteti a két kutyánkat, biztos vagyok benne, hogy én leszek a ­rossz zsaru, ő pedig az, akit majd kenyérre lehet kenni. De ő ilyen, hihetetlenül tud szeretni, és azt egy mosollyal, egy öleléssel kimutatni. Imádom!”

Kiemelt képek és fotó: Archív

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story őszi különszáma!

Kövess minket az Instagramon is!