Napi friss

Szabó Ádám felesége: „Padlóra küldött a sok bántás”

Az érzékeny lelkű Jennifert nagyon megviselte, hogy a válása, az új szerelme és a külseje miatt is rengeteget bántják. Újdonsült férje nem bírta tétlenül nézni azt, ami történik…

Életük egy nehéz szakaszáról írt dalt Szabó Ádám, amit feleségével együtt adnak majd elő A Dal idei mezőnyében. A Kismadár című szerzemény főhőse ugyanis maga Jennifer. „Sokat bántották az elmúlt időszakban több dolog miatt, és arra gondoltunk, a dal talán néhány embert ráébreszthet arra, mit okoz ezzel mások lelkében – mondja Ádám. – Mi így tüntetünk az elfogadás mellett.”

De miért vált az ifjú feleség zaklatók céltáblájává? „Már voltam férjnél hat évig, többek között emiatt. Egyébként a volt férjem a mai napig a legjobb barátom, de egy ponton be kellett látnom, hogy ez nem olyan szerelem volt, mint amilyenre vágytam, azt ugyanis Ádám hozta el az életembe – magyarázza Jennifer. – A válás és az újraházasodás azonban sokak szemét szúrta. Azt mondogatták, hogy csak azért jöttem össze Ádámmal, mert ismert. Aztán a külsőm miatt is sokan köszörülték rajtam a nyelvüket, arról beszéltek, hogy mim hogyan van megműtve, pedig egyébként semmi sincs megoperálva rajtam. Azt írogatták, hogy könnyű így az élet, ha bármilyen külsőt megvásárolhatok magamnak a plasztikai sebésznél. Nem szolgáltam rá erre a sok bántásra. Én nagyon érzékeny nő vagyok, talán azt is mondhatom, hogy a legérzékenyebb a világon, egy kölyökkutya látványa vagy egy idős házaspár, akik kézen fogva sétálnak, pillanatok alatt könnyeket csalnak a szemembe. Így aztán el lehet képzelni, mennyire a padlóra küldött a sok bántás. Persze ez a verbális zaklatás sohasem szemtől szembe történt, hanem a különböző oldalakon. Ádám végignézte ezt a folyamatot, és próbált mindig mellém állni, de akkor sikerült igazán feldolgozni a történteket, amikor megírta egy dalban mindazt, ami történt. Igaz és őszinte alkotás lett, minden sora illik rám.”

Plasztikai műtéttel vádolják, pedig minden természetes rajta (Fotó: Archív)

Ádám természetesen próbált felesége védelmére kelni. „Beleestem abba a hibába, hogy válaszolgattam ezeknek a zaklatóknak, és én is egyre nehezebben viseltem, ami történik. Mai fejjel már nem írnék vissza, de akkor az igazságérzetem nem hagyta, hogy olyanok, akik egyáltalán nincsenek tisztában azzal, hogy közöttünk valójában mi van, ilyen vádakkal illessék a feleségem. Láttam, Jennifer milyen nagy szenvedésként éli meg, hogy miközben mi tényleg a valódi boldogságunkat közvetítjük, és valóban teljesen összetartozunk, ezt egyesek kétségbe vonják az érzéseit. Ha engem bántottak volna, azt jobban viseltem volna. Rólam ez már lepereg. Több mint egy évtizede szerepelek a médiában, és gyakran volt téma a magánéletem, a korábbi kapcsolataim. De Jennifer­nek teljesen új volt ez a helyzet. Végül a dal lett válasz mindenkinek, és amikor megszületett, az mindkettőnket megnyugtatott.”

Ádámot is megviselte, hogy kedvesét zaklatják (Fotó: Archív)

Kiemelt kép: Belényesi Alexandra

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story Sztárdiéta különszáma!

A Story tavaszi különszámát keresse az újságárusoknál!

Kövess minket az Instagramon is!