Napi friss

Szabó Ádám: „Eddig egyetlen nő mellett sem éreztem, hogy szeretnék édesapa lenni”

Felesége, Jennifer sem érezte magát késznek az anyaságra. Egymás hatására már teljesen másképp gondolkodnak a családalapításról.

Szabó Ádám és felesége, Farkas Jennifer az elmúlt hónapok alatt sokat formálták egymást. Kiderült az is, hogy Jennifer segített Ádámnak megszabadulni az egészségtelen életmódtól. „Egy éve és négy hónapja vagyunk együtt, és szep­tember óta vagyunk házastársak. Nem húzzuk le egymást, hanem szépen építjük. Mostanra a hibákat, amikkel meg kellett küzdenünk, kijavítottuk – mondja Ádám. – Bevallom, egész életemben arra vártam, hogy egy nő azt mondja, szeretne tőlem gyereket. Előttem ott volt a szüleim gyönyörű példája, és egy álmom vált valóra, amikor Jennifer­ azt mondta, hogy szeretne velem családot alapítani. Eddig egyetlen nő mellett sem éreztem azt, hogy szeretnék édesapa lenni, valami mindig hiányzott, de ez most megváltozott.” „Az életem eddigi szakaszaiban volt valami űr, de ezt Ádám teljesen betöltötte, mellette megnyugodtam, otthonra találtam, minden egyes félelmem szertefoszlott mellette, és én is tudtam segíteni neki abban, hogy túllendüljön a nehézségein, hogy felnőtté váljon. Úgy érzem, tökéletes családapa lesz belőle – teszi hozzá Jennifer. – Én egészen eddig nem akartam gyereket, mert a szüleim elváltak, amit nagyon nehezen éltem meg, és azt mondtam: a saját gyermekemet nem akarom kitenni ennek. Ádám azonban mindent felülírt az életemben, és úgy érzem, készen állok rá, hogy édesanya legyek.”

Együtt otthon, együtt a munkában

„Már régóta láttam, milyen tehetséges lány Jennifer, milyen jó hallása van, most pedig élvezem, hogy tényleg 0–24 órában együtt lehetünk – utal Ádám közös tévés szereplésükre A Dal 2024-ben. – Jó érzés, amikor mellettem van.”

Kiemelt kép: Archív

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story Sztárdiéta különszáma!

A Story tavaszi különszámát keresse az újságárusoknál!

Kövess minket az Instagramon is!