Napi friss

Gáspár Bea: Lelkiismeret-furdalása van lánya, Evelin miatt

Gáspár Győző feleségének keserédes emlékei vannak abból az időszakból, amikor anyává vált.

Gáspár Bea nagyon büszke lányaira. Kifejezetten jó viszonyt ápolnak egymással, Evelin és Virág is felelősségteljes felnőttekként építik saját életüket, mindketten továbbtanulnak. Mindezek ellenére Bea úgy látja, a lányok még igen távol állnak attól, hogy családanyává váljanak: „Nem tudnám elképzelni, hogy a gyerekeim szüljenek, még akkor sem, ha Evelin 30 éves… Még nem érettek rá. Egyik sem. Én sem voltam az, sokat lepasszoltam Evelint anyuhoz, és ezért kicsit lelkifurdalásom is van” – mesélte Gáspár Bea a TV2 Titkok Ramónával című műsorban.

Döntsd el Te, hogy ki legyen az év csillaga! Szavazz és nyerj! Kattints!

Gáspár Győző felesége mindössze 20 éves volt, mikor Evelin világra jött. Nagyon fiatalon lett édesanya, és nem tudta, mikor mi baja lehet a folyton síró újszülöttnek. Tanácstalan volt, mihez kezdjen vele, így sokszor kért segítséget. Elsősorban saját anyukájától, ezt azonban anyósa, Győző édesanyja nem nézte jó szemmel. Mivel Győző szülei tehetősebbek voltak, anyagilag ők támogatták az ifjú párt, ezért cserébe ragaszkodtak bizonyos dolgokhoz. Nem engedték, hogy Bea szülei átmenjenek látogatóba vagy segíteni, mindent ők akartak irányítani. Bea anyósa és apósa korábban mindenképp fiúunoka érkezését várták, és ahhoz is ragaszkodtak, hogy Győzőnek hívják a kicsit.

A nagyszülők közti viszálykodás annyira megviselte Gáspár Beát, hogy az anyává válás időszaka keserédes emlékként él benne. Győzővel sokáig nem is szerettek volna több gyereket vállalni, nem akarták még egyszer kitenni magukat ilyen családi helyzetnek. Miután már több unoka is érkezett a családba, anyósáék enyhültek az irányítással kapcsolatban, így 8 évvel később megjött a kedvük egy újabb babához. Bea mindenáron fiút szeretett volna, így hát a csalódástól sírva fogadta a tényt, hogy megint lánya lesz. „Bánata” szerencsére nem tartott sokáig, hiszen megérkezett Virág, akivel kerek lett a családi életük.

Kiemelt kép: Birton Szabolcs/fotocentral.hu

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story őszi különszáma!

Kövess minket az Instagramon is!