Hazai sztár

Peter Srámek: „Sírtam, nem is keveset”

A 31 éves énekes egyenesen remekel a Sztárban Sztár All Starsban, így sokan a végső győzelemre is esélyesnek tartják. Magánéletéről ritkán beszél, most azonban kivételt tett, és azt is elárulta, jelenleg foglalt-e a szíve.

Enrique Iglesias, a latin szívtipró bőrébe bújva brillírozott Peter Srámek a Sztárban Sztár All Stars 5. élő adásában. A parádés átalakulást látva, felvetődik a kérdés, vajon a magánéletben is hasonlít-e a spanyol popikonra. „Romantikus típus vagyok, egy igazi úriember” – kezd bele nevetve a felvidéki származású énekes.

Peter remekelt Enrique Iglesias szerepében

Kimutatja az érzéseit

Ennek ellenére a párkapcsolataiban nem mindig alakultak a tervei szerint a dolgok. „Nem vagyok igazán szerencsés a szerelemben. Nekem is törték össze a szívem. Ennek már jó ideje. De utána egy darabig padlón voltam. Azon töprengtem, milyen hibákat követtem el, mit kellett volna másképp csinálnom. És bizony, férfiasan bevallom, sírtam is, nem is keveset. Nem szégyellem, szerintem a férfiaknak sem kellene szégyellni a könnyeiket” – taglalja bölcsen.

Az év sztáreseménye hamarosan! Szavazz a sztárokra, és nyerj!

A fájdalmas szakítást sikerült teljesen maga mögött hagynia, és már nyitott egy újabb párkapcsolatra, sőt arról is van elképzelése, mit keres a jövendőbeli társában. „Legyen odaadó, türelmes, és szeressen, mindössze ezek számítanak. Jelenleg szingli vagyok, de nem vagyok rágörcsölve a párkeresésre. Tudom, nem könnyű egy olyan lányt találni, aki elfogad a hibáimmal együtt, és azt is tolerálja, olyan munkám van, ami időnként nagy áldozatokkal jár a kapcsolatunkra nézve. De bízom benne, hogy egy szép napon találok egy ilyen lányt, akinek ez nem jelent akadályt” – mondja lelkesen Peter.

Minden kezdet nehéz

Addig azonban teljes gőzzel a karrierjére koncentrál, ahol kifejezetten jól megy neki a szekér. Idén immár tíz éve annak, hogy feltűnt a Rising Starban. „Ennek a műsornak köszönhetően változott meg az életem, és élhetek abból, amit a legjobban szeretek az életben, az éneklésből. Valójában csak ehhez értek igazán. Visszagondolva, nem volt könnyű időszak, hiszen egyáltalán nem beszéltem jól magyarul, így gátlásaim lettek, visszahúzódóbb voltam, mint amilyen valójában vagyok. Nagyon hálás vagyok a rajongóimnak, hogy már akkoriban is velem voltak, és ez azóta sem változott. 10 éve nem igazán volt szabad hétvégém, a járványidőszakot leszámítva” – büszkélkedik Peter. Ez alatt az egy évtized alatt, úgy érzi, sokat változott, jórészt előnyére. „Összeszedettebb, tudatosabb lettem. Sokkal tisztábban látom, mit szeretnék elérni az életben, mi az, ami jól áll nekem, és mi az, ami kevésbé. Például ez a Sztárban Sztár All Stars egy nagyszerű feladat, ezért is élvezem ennyire. Azt hiszem, nem szabad véresen komolyan venni, de persze nem is szabad kispórolni belőle a munkát. Valahogy a középutat kell megtalálni” – meséli.

Sramek karrierje szárnyal, de a szerelemben nincs szerencséje

Ringbe? Soha!

Bár a Sztárban Sztár színpadán rendre remek teljesítményt nyújt, azt nehezen tartja elképzelhetőnek, hogy más típusú műsorokban is szerepet vállaljon. „Nem könnyen merészkedek a komfortzónámon kívülre, így nem valószínű, hogy elvállalnék egy Ázsia Expresszt, és az erőszak minden formája távol áll tőlem, így boxolni sem fognak látni az emberek” – vallja meg őszintén. Ha ringben nem is, színpadokon biztosan fogjuk őt látni az előtte álló évtizedben is, ugyanis nem akármilyen tervei vannak. „A következő 10 évben szeretnék egy Aréna-koncertet adni. Tudom, hogy ehhez még rengeteget kell dolgoznom, de merni kell nagyot álmodni” – fogadkozik lelkesen.

Kiemelt kép: Olajos Piroska/fotocentral.hu

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story őszi különszáma!

Kövess minket az Instagramon is!