Külföldi sztár

Enrique Iglesias: „A fiam pont olyan csibész, mint én voltam”

A latin zene egyik legnagyobb sztárja immár háromgyerekes apaként érkezik hazánkba a nyár elején.

Utoljára négy éve zenélt Magyarországon a népszerű énekes, aki azt megelőzően majdnem két évtizede nem járt nálunk. Ha valaki élőben szeretné látni, érdemes megragadnia az alkalmat, mert könnyen lehet, hogy a mostani körútja után Enrique felhagy a turnékkal. Hiszen egyre gyakrabban beszél arról, hogy a zenélés a második helyre szorult vissza az életében, az elsőt átvette az apaság, és már megfordult a fejében az is, hogy örökre hátat fordítson a színpadnak, és csak a családjának éljen.

„A szívem mindig otthon marad”

„Nem azt mondom, hogy nem írok többé dalokat, mert a zenét imádom, de egy ideje már tervezem, hogy visszavonulok a háttérbe a reflektorfényből. Nem akarok már annyit távol lenni a családomtól, túlságosan nehéz, hogy a szívem mindig otthon marad velük Miamiban” – mondta tavaly ősszel. Ebben a járvány csak még inkább megerősítette, mert ráébredt, mennyire élvezi, ha minden idejét otthon töltheti. Teljesen érthető, ha nehezen szakad el gyönyörű párjától, a három gyerek után 41 évesen is bombázó Anna Kurnyikovától és irigylésre méltóan cuki csemetéiktől. Az ikrek, Nicholas és Lucy decemberben lettek négyévesek, hugicájuk, Mary nemrég múlt kettő.

Lucy inkább az anyukájára ütött (balra). Mary a legkisebb gyerek (Fotók: Archív)

Buszmegállókban petárdázott

Enrique azt mondja, csupa napfény a napja, amikor velük van, az apai feladatok pedig egyáltalán nem esnek nehezére. „Nem kell olyan sok minden ahhoz, hogy boldog gyerekeket neveljünk. Tulajdonképpen csak figyelni kell rájuk, türelmesnek lenni velük és szeretni őket, de hát ez megy magától. A legfontosabb, hogy azt érezzék, mindig számíthatnak ránk, ehhez pedig jelen kell lennünk az életükben – fejtegette. Mesélt arról is, mennyire hasonlít egykori önmagára kisfia, Nico. – Vicces figyelni, ahogy a tesók csintalankodnak és harcolnak egymással. A fiam nagyon emlékeztet magamra, pont ugyanilyen égetnivaló rosszcsont voltam én is. Emlékszem, amikor Madridban éltünk, sokszor vettem gyerekként petárdákat, és a buszmegállóban elhajigáltam őket” – mesélte.

Anna Kurnyikovával már 21 éve szeretik egymást (Fotó: Profimedia)

A hűséget a legfőbb erénynek tartja

Ami az Annával való több mint két évtizedes kapcsolatát illeti, szerencsésen találkozott kettősükben az orosz lélek és a spanyol szenvedély. Azóta együtt vannak, amióta 2001-ben Enrique videóklipjének forgatásán egymásba szerettek, és ritka harmonikus, boldog kapcsolatban élnek. Pedig a 47 éves popsztárt világéletében körülzsongták a lányok, főleg miután már 20 évesen híres lett fülbemászó dalaival. Ő azonban egészen más alkat, mint spanyol amorózó édesapja, Julio Iglesias, aki sportot űzött abból, hány nőt csábít az ágyába. Enrique sosem keresett futó kalandokat. Bár egy-két híres kolléganőjével hírbe hozták karriere kezdetén – többek közt kolléganőjével, Christina Aguilerával­ vagy az egyik klipjében szereplő Jennifer Love Hewitt-tal –, nem volt sok barátnője, mielőtt Annával egymásba szerettek. Nyíltan beszélt is arról, mennyire taszította apja csapodársága, hiszen az idősebb Iglesias minden párját, így Enrique édesanyját is sorozatosan megcsalta és megalázta. Többek közt ez az oka, hogy ő mindig is sokkal nagyobb tisztelettel fordult a nők felé, és a hűséget az egyik legfőbb erénynek tartja.

Kiemelt képek: Archív, Getty Images

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story Sztárdiéta különszáma!

A Story tavaszi különszámát keresse az újságárusoknál!

Kövess minket az Instagramon is!