Napi friss

Jolly és Szuperák Barbara az Ázsia Expresszről: „Vannak játékostársaink, akikben óriásit csalódtunk”

A csupa szív sztárpár fontos tanulságokkal tért vissza a távoli kontinensről. Akad olyan dolog, amit teljesen másképp csinálnának, ha újrakezdhetnék a versenyt.

„Számoltuk vissza a napokat az indulásig – fog bele lelkesen Barbie, hogy készültek az Ázsia Expresszre. – Őszintén szólva, nagy álmom vált valóra azzal, hogy részt vehetek a műsorban. 2020-ban már az indulók között voltunk, de az az évad meghiúsult a vírushelyzet miatt. Idén pedig egy másik tévéműsorba is kaptunk felkérést, de amikor innen felhívtak minket, nem is volt kérdés, elvállaljuk-e – meséli Barbie, aki Jollyval együtt a Farm VIP korábbi szériájában is feltűnt. – Bármit megadnék azért, hogy újra neki vághassak annak a műsornak. Nagyon fájt, hogy fel kellett adnom, ez egyáltalán nem jellemző rám az életben. Azt hiszem, kicsit taktikusabban kellett volna játszanunk, hiszen rögtön célkeresztbe kerültünk, amiért párként érkeztünk a játékba.  Ha indulna egy All Star-évad, mindenképpen elmennék, de már Jolly nélkül.”

A páros igyekezett a korábbi tapasztalataiból tanulni, és azokat hasznosítani az Ázsia Expresszben. Ez azonban nem sikerült maradéktalanul. „Nem tudtuk meghazudtolni magunkat – veszi át a szót Jolly. – Utólag belegondolva, kissé naivak voltunk, hogy mindenkiben feltétel nélkül bíztunk, és csak a szívünkre hallgatunk. Talán másképp kellett volna játszanunk. Vannak olyan játékostársaink, akikben óriásit csalódtunk, igaz, olyanok is, akikkel barátok lettünk.”

Kapcsolatukat ugyan próbára tette az ázsiai kaland, de nem változtatott rajta. „Mondtam és tettem olyat, amit bánok, de mindent meg tudtunk beszélni” – a folytatja Jolly. „Ugyanolyan olaszosak vagyunk, minden apróságon össze tudunk veszni – mondja Barbie. – Például ha a széken hagyja a koszos zokniját, vagy ha nem sikerül jól a közös képünk. De a legfontosabb mégis az, hogy szeretjük egymást.”

A Mokka háziasszonya lenne

Noha Szuperák Barbarának közgazdász végzettsége van, titkon mindig a rivaldafényre vágyott, amihez most egy nagy lépéssel közelebb kerülhet. „Szeretnék egyetemen tanulni a televíziózásról, és egy szép napon elismert műsorvezető lenni. Nagy vágyam egy beszélgetős műsor, a Mokka háziasszonyaként például el tudom képzelni magam néhány év múlva” – avat be a terveibe.

Kiemelt kép: Trenka Attila/fotocentral.hu

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story őszi különszáma!

Kövess minket az Instagramon is!