Napi friss

Leblanc Győző felkavaró vallomása: „Az öngyilkosság szintjére is eljutottam”

Az operaénekes azt mondja, ha nincs a két fia, talán már ő sem lenne.

Leblanc Győzőnek először 2002-ben kellett átélnie, milyen elveszíteni egy közeli hozzátartozóját. „2002-ben az öcsém agydaganat miatt hunyt el. Azt hittük az édesanyámmal, hogy meg tudjuk menteni, hiszen mindent elkövet ilyenkor az ember. Harcoltunk érte nyolc hónapot, de elvesztettük. Kegyetlen volt ez az élmény, ráadásul az anyukám, aki kezelte, agyvérzést kapott két hónap múlva – idézte fel a szomorú emlékeket Leblanc Győző a Korhatártalanul című műsorban. Ha ez nem lett volna elég, az első házassága is akkoriban futott zátonyra. – Olyan pechesen jött ki ez az egész az életemben, mert 2002 őszén elment tőlem Zsuzsi is a két gyerekkel. Az anyukám agyvérzése, a gyerekeim elvesztése és az öcsém halála után nem tudtam énekelni. Feljött a gombóc, otthon ültem a négy fal között egy hatalmas házban egyedül” – részletezte a művész.

Nem sokkal később egy új munkalehetőség, és az ebből fakadó új szerelem visszahozta őt az életbe. Tóth Évával 20 csodálatos évet töltöttek együtt, akit 2022-ben hirtelen vesztett el. „Az életemben soha nem felejtem el azokat a pillanatokat, amelyeket Évával átéltem. Nem lehet túl lenni ezen a gyászon, mert annyira váratlan volt, annyira egy pillanat alatt történt… Éjszaka kapott egy agyvérzést, reggelre pedig halott volt. Ezt nem lehet feldolgozni soha – mondta keserűen Leblanc Győző. A váratlan tragédia pedig teljesen padlóra küldte. – A két nagy fiam nagyon megértő volt. Kétnaponként ott voltak a házban, mert az egyedüllét maga hoz olyan helyzetet, hogy az ember nem találja a helyét. Én mindig társsal éltem az életemben, nem találtam a helyem. Judit, én eljutottam az öngyilkosság szintjére. Ha nincs a két gyerekem, lehet, hogy most nem vagyok itt. Rettenetes négy hónap volt, és megint csak a munka húzott ki a legmélyebb gödörből” – vallotta be.

Van segítség!

Ha ön is úgy érzi, segítségre lenne szüksége, tárcsázza a krízishelyzetben lévők részére rendszeresített, ingyenesen hívható 116-123 telefonszámot akár mobiltelefonról is!

Kiemelt kép: Olajos Piroska/fotocentral.hu

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story őszi különszáma!

Kövess minket az Instagramon is!