Hazai sztár

Dobrády Ákos: „A nehezebb időszakokban is megnyugvást hoz, hogy ők vannak nekem”

Régebben sokat álmodozott az apaságról, mégis sokáig várt rá, hogy családja legyen. 2021 júniusában aztán teljesült élete legnagyobb álma.

Ákos élete azóta fenekestül felfordult, azt mondja, apa-üzemmódra váltott. Ám még ha párjával, Nikivel az életük a pici körül forog is, igyekeznek egymásra is kellő időt szánni, és kettesben is programokat szervezni. A nagykoncert miatt erre mostanában nemigen volt lehetőségük, de már tervezgetik a közös utazást a nagy esemény után. A cél most Párizs, ahová kisfiukkal együtt szeretnének eljutni. „Szerintem nagyon fontos egy pár életében, hogy néha kiszakadjanak a pörgős hétköznapokból, és maradjon idejük egymásra is. Mi erre nagyon figyelünk Nikivel, és amikor tehetjük, elutazunk. De ha csak egy vacsorára jut idő, az is hatalmas ajándék számunkra – kezdi Ákos, aki elárulja, ilyenkor a nagyszülők vannak a segítségünkre. A romantikus estéknél egyébként, csak a hármasban töltött programokat élvezi jobban. Amikor idejük engedi, kimennek a szabadba, kirándulnak, és ott játszanak Bendével. A kis család élete már csak egy esküvővel és egy kis testvérrel lehetne kerekebb. – Abszolút tervben van a második gyermek, és Nikivel sokszor szóba kerül közöttünk az esküvő is. Úgyhogy nem kizárt, hogy a jövőben megtartjuk. De enélkül is nagyon szeretjük egymást, boldogok vagyunk együtt, és ez most a legfontosabb.”

Bendével az apaság minden percét élvezi (Fotó: Archív)

„A világ legcsodálatosabb dolga az apaság”

Ákos igyekszik jó férj és jó apa is lenni. És noha azt érzi, megfelelően teljesít szülőként, úgy véli, ez úgyis csak később derül majd ki. „Természetesen azon vagyok, hogy minél jobban helytálljak, szeretnék jó embert faragni a kisfiunkból. Amikor megszületett, egyből átkapcsoltam apaüzemmódba, megtanultam pelenkázni, etetni, altatni… Teljesen átrendeződött a fontossági sorrend az életemben, életünkben, és már minden körülötte forog. A világ legcsodálatosabb dolga az apaság. Egészen más úgy hazafelé tartani, hogy vár a családod, hogy szalad eléd a gyereked. A nehezebb időszakokban is megnyugvást hoz, hogy ők vannak nekem – meséli. Majd nyomban hozzáteszi, kisfia már egyáltalán nem baba, hiszen hamarosan kétéves nagyfiú lesz. – Bende rengeteget nőtt, fejlődött. Persze, ahogy ilyenkor lenni szokott, a családban már mindenkinek megvan a tippje, hogy mi lesz, ha nagy lesz. Tudós, matematikus, mérnök, zenész, író, széles a paletta. Egyelőre ott tartunk, hogy nagyon kedveli a zenét és az autókat…”

Nagyon készültek az Aréna-koncertre (Fotó: Archív)

Belevágtak!

De amíg kiderül, Bende milyen szakmát választ, addig az apukája jó pár TNT-koncertet megtart még. Az egyik legnagyobbat április 22-én láthatta a közönség a Papp László Budapest Sportarénában. „Amikor tavaly megkeresett minket egy koncertszervező és befektető úriember, elérkezettnek láttuk az időt, hogy belevágjunk egy Aréna show-ba. Gyorsan összeállt a műsor, ami szerintem nagyon ütős lett. Eljátszottuk az összes régi nagy TNT-slágert – mondja Ákos, aki szerint az Aréna nemcsak koncertterem, hanem kicsit színház is. Így a látványelemekre is különös figyelmet fordítottak. – Leginkább az a korosztály jön el a koncertjeinkre, amelyik a dalainkon nőtt fel, mert a fiatalságuk egy pici szelete vagyunk. De egyre több fiatal is megjelenik az utóbbi években, mert jó pár dalunk örökzöld lett” – teszi hozzá.

Kedvence volt a vendég

„Volt csikidámhangulat is, mert Szikora Robi elfogadta a felkérésünket. Óriási dolog ez, és hatalmas megtiszteltetés, hogy a fiatal kori nagy kedvencemmel újra egy színpadon állhattam” – újságolja a zenész.

Kiemelt kép: Archív

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story Sztárdiéta különszáma!

A Story tavaszi különszámát keresse az újságárusoknál!

Kövess minket az Instagramon is!