Hazai sztár

Zámbó Adrián megmutatja a párját: „Intenzív négy hónapon vagyunk túl”

Adrián és Kiss Bianka a szerelmük kezdetéről, a mindennapjaikról mesélnek, és arról, hogy milyen közös terveik vannak.

Vitathatatlan tény, hogy manapság a legkönnyebben és leggyorsabban az interneten lehet ismerkedni. Itt találkozott a két fiatal is, és azt mondják, igyekeztek elkerülni ennek az ismerkedési módnak a buktatóit. Leginkább attól tartottak, hogy a csetelések során lassan elmúlik az izgalom, a személyes varázs. „Sok ismerősünkkel előfordult, hogy az interneten találkozott valakivel. Elkezdtek beszélgetni, ismerkedni, jöttek-mentek az üzenetek, és mire a személyes találkozóra került a sor, már nem maradt témájuk, mert mindent tudtak egymásról – magyarázza ­Adrián, és ezzel párja is egyetért. Pedig ők is az Instagramon találkoztak, de elkerülték az előbb említett csapdát. – Követni kezdtem ­Biankát, nagyon tetszett, reméltem, válaszol, visszajelöl, de semmi nem történt. Aztán sajnos elhunyt a nagymamám, édesapa anyukája, és kitettem egy posztot róla. Erre jött egy fekete szív, amire én egy pirossal válaszoltam” – folyatja Adrián. Elkezdtek írni egymásnak, később egy-egy hangüzenetet is küldtek. Ezekben a hetekben kicsit ismerkedtek, még többet flörtöltek, és egyre jobban vágytak arra, hogy végre találkozzanak.

Fotó: Birton Szabolcs

Négy hónapja randevúztak először

„Ami az ismerkedést, párkapcsolatokat illeti, régimódi vagyok – folytatja Adrián. – Ezért én hívtam el őt randevúra úgy négy hónappal ezelőtt, mégpedig egy étterembe. Repültek az órák, mi pedig ki sem fogytunk a szóból” – mondja a fiú. De vajon mennyire zavarta, egyáltalán érdekelte-e Biankát az, hogy a néhai Zámbó ­Jimmy legkisebb fiával randevúzik? „Tudtam, hogy ki ő, ki az édesapja, de ezzel én nem foglalkoztam. Számomra ő nem Jimmy fia, nem egy Zámbó, hanem Adrián, akinek óriási szíve van, udvarias, szépen beszél, aki maga elé tud helyezni engem, aki rajong értem és szeret, és akit én viszont szeretek” – vallja meg érzéseit Bianka. „És ­jóképű vagyok. De a tréfát félretéve, a legjobb szó a szerelmünkre talán az, hogy támogató, mert mindenben egymás társai vagyunk, támogatjuk a másikat, legyen szó tettről, egy biztató mondatról, egy mosolyról, ölelésről. Biankának tényleg óriási szíve van” – mosolyog Adrián.

Fotó: Archív

Már szóba került az összeköltözés

Hogy ez így van, arra Bianka munkája is a bizonyíték. Míg Adrián a médiában, addig párja a szociális szférában dolgozik, adminisztrátor egy idősek otthonában. Az ottlakóknak segít, intézi az ügyes-bajos dolgaikat. „Én még abban a házban élek, ahol felnőttem, Bianka pedig egyedül. Így vagy nála, vagy nálam találkozunk esténként. Nála egy kicsit drágább, mert este tízig kell fizetni a parkolásért – mondja nevetve Adrián. – Bekuckózunk, együtt főzünk, nézünk egy filmet, máskor barátokkal találkozunk, sétálunk, kirándulunk. És alig várom, hogy elvigyem vízisíelni.” Adódik a kérdés, hogy ha ilyen boldogok együtt, és ha a legtöbb estét és éjszakát együtt töltik, mikor fognak összeköltözni? „Intenzív négy hónapon vagyunk túl, és bár még mindig csak ismerkedünk egymással, közben tudjuk, haladunk egy nagyon szép irányba. Reményeink szerint egy boldog közös jövő felé – így ­Adrián. – De ennek az útnak vannak fokozatai, és igen, lehet, az első ilyen az együttélés lesz, talán egy közösen vett lakásban vagy házban.”

Kiemelt kép: Birton Szabolcs/fotocentral.hu

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story tavaszi különszáma!

Kapható a Story Sztárséf különszáma!

Kövess minket az Instagramon is!