Sztáréletmód

Völgyi Zsuzsi: „Sosem gondoltam volna, hogy ilyen komoly nyomokat hagy az ember lelkében a túlsúly”

Az énekesnő egy jó kis wellnessezés kedvéért ma már szívesen bújik fürdőruhába, de nem volt ez mindig így.

Völgyi Zsuzsi és kislánya imádja az élményfürdőket, ha van egy szabad hétvégéjük, biztosan pancsolással töltik. „Ilyenkor nem csak mi kelünk útra, velünk tart az anyukám, a nagybátyám, illetve az ő családja is. Remek alkalmak ezek arra, hogy elengedjük a hétköznapok nehézségeit: nagyokat fürdünk, jókat beszélgetünk és finomakat eszünk. Glória egy igazi ebihal, kétéves korában magától tanult meg úszni, ki sem lehet szedni a medencéből… Én sajnos nem úszom túl jól, de a lányom kedvéért a félelemérzetemet is leküzdöm” – tette hozzá.

Egy szem lánya kedvéért minden mókában benne van (Fotó: Archív)

Az énekesnőnek amiatt viszont már nem kell aggódnia, miként fest fürdőruhában. Igaz, sosem volt egy magamutogató típus. „20 évesen, amikor megtehettem volna, akkor sem szívesen parádéztam mások előtt lenge öltözetben. Amikor pedig már volt rajtam pluszsúly, akkor egyenesen kellemetlenül éreztem magam, pláne a vízparton. Még az egyrészes fürdőruhára is zárt strandruhát húztam.”

Fotó: Archív

Az énekesnő ki sem meri mondani, a diétája előtt hány kilót mutatott a mérleg… „Szégyelltem akkor is, és ma sem vagyok rá büszke. De most, hogy egy étvágycsökkentő formula segítségével csaknem 20 kilót fogytam, jobban érzem magam a bőrömben. A kaktuszkivonatnak köszönhetően ritkábban vagyok éhes, ráadásul a felhalmozott zsírtól is megszabadultam. Egy szuperrost kipucolta a szervezetem, a tápanyagok egy része így már nem szívódik fel.” Zsuzsinak ismét 38-as a mérete, de szerinte még hosszú időbe fog telni, mire maga is elhiszi: újra jó rá a régi ruhatára… „Amikor végre fel mertem próbálni, alig hittem el, hogy mindegyik darabja jó rám! Akkor döbbentem rá: hosszú út áll még előttem. Mert el is kell hinnem, hogy már lefogytam. Sosem gondoltam volna, hogy ilyen komoly nyomokat hagy az ember lelkében és önértékelésé­ben a túlsúly” – mondja Zsuzsi.

Kiemelt kép: TV2

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story őszi különszáma!

Kövess minket az Instagramon is!