Napi friss

Durván nekiment L.L. Junior Körtvélyessy Kingának – Ez aztán a nőnapi ajándék

Szerda reggel kezdetét vette a rapper és felesége válópere, amin csak utóbbi jelent meg. Eddig úgy tűnt, a békés különválás a céljuk, ám a legutóbbi fejlemények azt mutatják: komoly nézeteltérés van közöttük.

Úgy tűnik, mintha L.L. Juniort egyáltalán nem érdekelné a saját válópere. Hetek óta a napsütötte Dominikán éli az életét, ahová nemrég új szerelme, Dárdai Blanka is követte. Noha a páros körül már többször felröppent a hír, hogy szakítottak, most úgy tűnik, ismét egymásra találtak, és a rappernek esze ágába sincs ezt a boldogságot hazautazással és egy tárgyalással megszakítani. Ugyanis míg a felesége, Körtvélyessy Kinga szerda reggel a bíróságra érkezett, addig a rapper a világ másik végén most is épp lubickol a szerelemben. Persze lehet, hogy Juniort nagyon is érdekli a tárgyalás kimenetele, tekintve, hogy tetemes vagyonról, többek között a több száz millió forintért meghirdetett családi házukról kellene megegyezniük Kingával. És ha már a második tárgyalást nem is sikerült elhalasztania és időt nyernie az osztozkodásra, akkor is minden bizonnyal egyeztetett az ügyvédeivel, akik valószínűleg a Karib-tengeren ringatózva is utolérték, és rögtön értesítették minden fejleményről.

Ezt mi sem bizonyítja jobban, minthogy Junior nemrég a közösségi oldalán jelentkezett, és egy 24 órán át elérhető sztoriban reagált a neje Blikknek adott rövid nyilatkozatára, miszerint „nem is a tárgyalás miatt, hanem inkább az életem hátralevő részének alakulása miatt izgulok.” A rapper erre a következőt válaszolta: „Én nem is értem, miért nem a kislányomról beszélünk, akivel csak heti kétszer beszélhetek 10 percre, mintha elítélt lennék. A pénzről pedig egyelőre csak annyit mondok, hogy utazásom napján 11 milliót utaltam el, csak úgy, papír nélkül a hölgynek, és egy csomó pénzt fog alaptalanul még kapni, ami tisztán talált pénz neki, de ő aggódik. Miközben én kint dolgozom, és édesanyám 67 évesen is dolgozik éppen a Hunyadi piacon. Nem kell aggódni, mert a kislányomnak mindig mindene meglesz, de az, hogy havi 250 000 forintos (!) gyerektartás igénye mellett ő eszközként kezeli Lilit, hogy bosszút álljon az új kapcsolatom miatt, az tényleg felháborító! Egyezzünk meg Kinga, és zárjuk le ezt az egész témát!” – üzente válófélben lévő nejének.

Majd Junior odaszúrt még egyet, és kitette annak a luxusjárgánynak a fotóját, amit Kingának vett nemrég. „Ezt pedig 10 hónappal azután, hogy szétváltunk, és elköltöztél, szintén csak úgy adtam neked, őszintén, hogy a kislányomat biztonságban vidd bölcsődébe (ami teljesen felesleges havi 200 000, mert magánbölcsi).”

Kiemelt képek: RTL/Sajtóklub

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story Sztárdiéta különszáma!

A Story tavaszi különszámát keresse az újságárusoknál!

Kövess minket az Instagramon is!