Napi friss

L.L. Junior halasztotta el a válóperét

Szerdán vette volna kezdetét a rapper és Körtvélyessy Kinga bontópere.

Négy évvel ezelőtt a legnagyobb titokban kötötte össze az életét a rapper és felesége, akik Dominikán mesés ceremónia keretében mondták ki a boldogító igent. Másfél évvel később megszületett a kislányuk, Lili, ám a családi idill ezután nem tartott sokáig. Sokszor felröppent a hír, hogy Kinga elköltözött, majd mégis kibékültek, tavaly augusztusban azonban úgy érezték, nem működik tovább ez a se veled, se nélküled kapcsolat, és végül sajtóhírek szerint Kinga tavaly év végén beadta a válókeresetet.

A Bors keddi cikkében azt írta, Lili láthatásával kapcsolatban hamar sikerült megegyeznie a szülőknek, a vagyonmegosztás kapcsán viszont nem. Mindketten ragaszkodnak a saját jussukhoz, így pénztárcát nem kímélve mindketten sztárügyvédeket fogadtak. Juniort Mester Csaba és Landes Judit képviseli, míg Kingát Hyross Virág. Az ország legmenőbb és legdrágább válóperes ügyvédeinek hada pedig legfőképp Junior és Kinga törökbálinti családi házáért száll harcba, amit noha a rapper építtetett, száz százalékig Kinga nevén van – erről a story.hu írt elsőként. A háromszintes ház egy kisebb vagyont ér, ugyanis 270 négyzetméteres, hat terasza és két garázsa van, tartozik hozzá egy borospince, egy medence és egy hatalmas, 600 négyzetméteres telek is.

A Junior által 335 millióért forintért meghirdetett villáért való versengés szerda reggel vette volna kezdetét, de mint kedd este kiderült, a tárgyalás végül elmarad. A Blikk úgy értesült, hogy a házaspár lemondta az időpontot, ezért napolják el az ügyüket, a story.hu azonban úgy tudja, hogy ez nem közös döntés volt: igazából az alperes, azaz L.L. Junior kérésére marad el a bontóper első felvonása. Még nem tudni, mi történhetett, de nincs kizárva, hogy a rapper döntésének köze lehet ahhoz, hogy noha egy ideje új párkapcsolatban él Dárdai Blankával, már többször felröppent a hír, hogy szakítottak, valamint hogy a válás ellenére úgy gondolja, Körtvélyessy Kinga élete szerelme – ahogy azt már nem egyszer kijelentette.

Kiemelt kép: Fülöp Dániel/fotocentral.hu

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story Sztárdiéta különszáma!

A Story tavaszi különszámát keresse az újságárusoknál!

Kövess minket az Instagramon is!