Hazai sztár

Szegedi Fecsó – Szexmúzeumban esküdtek meg Beával tíz dollárért

A nem mindennapi eseményre New Yorkban került sor teljes titokban.

Az immár kétgyermekes üzletember úgy véli, fiai számos előnyhöz juthatnak azzal, hogy amerikai állampolgárként születtek. Fecsó egyelőre tisztes távolból élvezi a szülői örömöket. „Elliot nagyon kiegyensúlyozott, nyugodt baba. Az éjszaka folyamán is legfeljebb kétszer ébred fel, bár ebből nem sokat érzékelek, mert én viszont végigalszom az éjszakát – mondja nevetve. – Bea szokott hozzá felkelni, én maximum egyszer-egyszer tisztába teszem, és néha a fürdetésnél is ott vagyok, de nálunk ez nem egy kötelező program. Úgy gondolom, kilencven százalékban ez Bea feladata, az enyém pedig az, hogy biztos anyagi hátteret teremtsek a családomnak, hogy nyugalomban és békességben élhessünk. Ez egyébként Edwardnál is így volt. Amíg nagyon pici volt, sokszor úgy éreztem, hogy tehetetlen, tanácstalan vagyok, nem tudok vele mit kezdeni, de most, hogy négyéves lett, és már nem kell folyton csőszködni felette, sokkal közelebb kerültünk egymáshoz. Úgy gondolom, ez Elliottal sem lesz másképp, addig azonban az édesanyjáé a főszerep.”

Azért Fecsó is babusgatja kisebbik fiát (Fotó: Archív)

Helló, Amerika!

A családapa már első gyereke születése után elhatározta, a második fia is a tengerentúlon fog születni. „Szerettem volna megadni azt a lehetőséget Elliotnak, hogy a magyar mellett a világ legerősebb államának is az állampolgára legyen. Ezzel olyan kapuk nyílnak meg előtte, amik a későbbiekben segítik őt a boldogulásban, abban, hogy esetleg Amerikában tanulhasson, dolgozhasson, élhessen. Persze úgyis ő maga fogja eldönteni, merre szeretne indulni, de így legalább a lehetősége megvan rá, hogy független és szabad legyen – magyarázza Fecsó, aki egyébként jelenleg is külföldön, Spanyolországban tartózkodik a családjával. – Van egy házam Alicante mellett, tavaszig itt fogunk élni, a gyerekek ide járnak óvodába. Edward és Bea kisfia, Medox ráadásul nagyon jól kijönnek egymással, sülve-főve együtt vannak, de szerintem Elliot is hamar felnő majd a fiúkhoz. Már csak egy kislány hiányzik, hogy teljes legyen a családunk!”

Fecsó és Bea kapcsolata cseppet sem unalmas (Fotó: Archív)

Házasságkötő-automatával keltek egybe

Fecsó és Bea már számos krízisen keresztülmentek, többször szakítottak, majd kibékültek, de abban egyetértenek: kicsit sem unalmas a kapcsolatuk. Az egy évvel ezelőtti spontán eljegyzés után nemrég titokban megesküdtek. „New Yorkban voltunk egy szexmúzeumban, és ott találtunk egy házasságkötő-automatát, ahol egyből meg is ejtettük az esküvőnket. 10 dollárt kellett bedobnom, majd az automata feltette a nagy kérdést, nekünk pedig rá kellett nyomnunk az ’Akarom’ gombra. Ezután kiadott egy-egy gyűrűt, és egy papírt arról, hogy mostantól házasok vagyunk Beá­val. Persze ez csak egy poén, de ez is megvolt, és nem kellett 200 embert megetetnem. Egyébként egyikünk sincs rápörögve az esküvőtémára. Ugyan az eljegyzésre már 2021 karácsonyán sort kerítettünk, de a hivatalos menyegző még várat magára.”

Kiemelt képek: Birton Szabolcs/fotocentral, Archív

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story Sztárdiéta különszáma!

A Story tavaszi különszámát keresse az újságárusoknál!

Kövess minket az Instagramon is!