Hazai sztár

Antal Timi elárulta, miért vártak ilyen sokáig a kis tesóval

Az X-Faktor egykori felfedezettje kisfiút hord a szíve alatt.

Az énekesnő kislánya, a hároméves Emma már tűkön ülve várja a májust, mert akkor jön világra a kis testvére, aki szépen fejlődik anyukája pocakjában, és rosszullétekkel sem kínozza a kismamát. Már azt is tudják, hogy egy kisfiúval bővül a család. „Alapvetően jól érzem magam, igaz, nehezebben viselem ezt a várandósságot, mint az elsőt. Nagyon gyorsan nő a hasam, a fizikumom nem a legjobb, ezért nemrég kismamajógázni kezdtem. Fontos, hogy bírjam erővel, hisz a kislányom és a munka miatt most kevesebb idő jut pihenésre, mint korábban” – mondta Timi.

Kismama­jógázni kezdett (Fotó: Archív)

Emma annak idején tíz óra vajúdás után, császármetszéssel jött világra, de a kismama bízik benne, ezúttal sikerül természetes úton megszülnie a babát. Ebben számíthat orvosa támogatására. „Nem volt felhőtlen az első szülésem, ezért vártunk ilyen sokáig a kis tesóval. Ennyi idő kellett, hogy ismét készen álljak a várandósságra, most viszont már nagyon izgatott vagyok – vallja be. A szülésig még ­rengeteg teendő vár rá. – Munka van bőven, éneket tanítok, készül a következő klipem és nagylemezem, amit a tízéves jubileumom érzései, élményei ihlettek. Hihetetlen, hogy már tíz év telt el azóta, hogy elindultam az X-Faktorban…

Az X-Faktorban ismerte meg az ország (Fotó: Sajtóklub RTL Klub/fotocentral.hu)

Nem unatkozom, illetve unatkozunk, mert a férjemmel, Gergővel közösen dolgozunk. Eleinte az ismerőseink sokszor kérdezték, nem tartunk-e attól, hogy a kapcsolatunk rovására megy a közös munka, de mi nem féltünk ettől akkor sem és most sem. Egymás támaszai vagyunk, együtt építjük a karrieremet és a kis családunkat, minden nehéz­séget közösen átvészelve, Emma érzéseit szem előtt tartva. Ha úgy érezzük, sok neki a tőlünk távol töltött pár óra, akkor változtatunk a napirenden.”

Kiemelt képek: Schumy Csaba/fotocentral.hu, Archív

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story tavaszi különszáma!

Kapható a Story Sztárséf különszáma!

Kövess minket az Instagramon is!