Hazai sztár

Lipcsei Betta – Tíz év után újra anyai örömök elé néz

A műsorvezető és egykori válogatott labdarúgó férje, Juhász Roland tavaszra várják első közös kislányukat.

A volt szépségkirálynő és műsorvezető fogadta pár hete a Storyt Mexikóban, a Miss Balaton-naptárfotózáson. És bár nagyon szemfülesnek kellett lenni, hogy az akkor még alig látszódó pocakot észrevegyük, fülig érő mosolya és a vidámsága egyből árulkodó volt. Betta örömmel mesélt arról, hogy tíz év után újra anyai örömök elé néz.

Jól kijönnek a gyerekeik

Mindezt persze megelőzi egy májusi esküvő és hat együtt töltött év Rolanddal. „De még ennél is régebb óta ismerjük egymást. Legalább húsz éve – kezdi Betta, akinek nagy álma volt az esküvő. Így nem is habozott igent mondani, amikor a focista januárban megkérte a kezét. De a gyűrű és a papír csak feltette a pontot az i-re. – Eddig is nagyon jól működött és működik is a mozaikcsaládunk. Roland 13 éves kislánya, Jázmin és az én 9 éves kisfiam, Krisztián nagyon jól kijönnek egymással. Bárki látja őket, nem gondolná, hogy nem édestestvérek. A kishúguk érkezése pedig, úgy érzem, még szorosabbá fűzi majd a barátságukat.”

Kisfiával, Krisztiánnal (Fotó: Archív)

Vissza akar térni a képernyőre

Betta tavaszra várják a kislányát, aki pont tíz évvel lesz fiatalabb a bátyjánál. „Azért nehezebb ez a várandósság, mint tíz éve. Annak idején nemigen voltak rosszulléteim, most azért jobban megviselt az első pár hét. De ezt nemcsak annak tudom be, hogy akkor 25 voltam, most pedig 35 vagyok, hanem annak is, hogy ezúttal kislányt hordok a szívem alatt, és a szervezetem is máshogy áll ehhez – meséli Betta, aki a képernyőn egy ideig biztosan nem lesz látható. – Nem terveztem meg semmit előre, hogy meddig maradok otthon. Annak idején nagyon gyorsan regenerálódtam, meglátjuk, most hogy alakul. Kicsit pihenek, aztán ahogy tudok, szeretnék visszatérni a tévébe.”

Epres Pannival és Iszak Eszterrel (Fotó: Archív)

Van, ami fontosabb a győzelemnél

De addig sem unatkozik, hiszen itt van neki a Miss Balaton csapata is, ahol számítanak rá. „Sokadik éve dolgozom a lányokkal, és azért szívem csücske ez a munka, mert itt nemcsak a győzelemről szól minden, hanem a hosszú távú kapcsolatokról. Itt a régi, nyertes lányok is velünk vannak. Aki ide egyszer bekerül, számíthat ránk a későbbiekben is. Jó érzés így dolgozni, hogy nem csak egy szépségipari gyár vagyunk – magyarázza Betta, aki szerint a szakma legszorgalmasabb modelljeivel dolgozik. – Itt nem hallasz egy panaszt, egy hisztit se tőlük, pedig előfordul, hogy hajnali négykor már teljes sminkben fotózzák őket, vagy épp napközben órákig a 40 fokban kell pózolniuk. Nem tűnik annak, de nagyon is kemény munka ez. Mégis hihetetlenül alázatosak és alkalmazkodóak a lányok, ami alappillére ennek a szakmának.”

Kiemelt képek: Birton Szabolcs/fotocentral.hu, Archív

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story Sztárdiéta különszáma!

A Story tavaszi különszámát keresse az újságárusoknál!

Kövess minket az Instagramon is!