Hazai sztár

Stohl Vica: „Most el kell köszönnünk egymástól”

A jubileumi ötvenedik adásban jelentette be visszavonulását a műsorvezető, aki most egy ideig az anyaságra koncentrál.

Elbúcsúzott a Story Híradó nézőitől Stohl Vica, aki hétről hétre elhozta Önöknek a legfrissebb sztárhíreket magazinunk Facebook-oldalán. Annak, hogy ebben a szerepben egy ideig most nem láthatják őt olvasóink, örömteli oka van.

„Hatalmas feladat vár rám”

Visszavonulása okát Vica a Story hírei közé csempészte. „Egy fontos hír még hátra van – jelentette. – Ötven adás után most el kell köszönnünk egymástól, ugyanis egy másik, hatalmas feladat vár rám: hamarosan édesanya leszek. Remélem, megbocsátjátok nekem, hogy most minden erőmmel erre kell majd koncentrálnom. Köszönöm figyelmeteket, remélem, hamarosan újra találkozunk.” Vica és férje, Stohl András 2015 óta alkotnak egy párt, 2018 karácsonyán jegyezték el egymást, 2020 nyarán házasodtak össze, most pedig első közös gyereküket várják. Ezt februárban jelentették be a nyilvánosságnak, azóta már arról is beszámoltak, hogy kislányuk lesz. Egy Instagram-fotóval hozták a rajongók tudomására, amin egy rózsaszín „Little girl” feliratú cumit tartottak a kezükben. Stohl Andrásnak egyébként a most érkező kicsi lány az ötödik csemetéje, és a negyedik lánya.

Munkatársaink köszöntötték

A kismama pocakja már nagyon szépen gömbölyödött, bár ezt a Story Híradó nézői nem láthatták, hiszen a hírolvasó pult eltakarta. A búcsúzáskor készült fotókon azonban most mindenki megcsodálhatja,Vica milyen gyönyörű kismama. Lapunk főszerkesztője, Takács Gabriella és a híradó készítésében részt vevő újságíró kollégánk, Baku György csokorral és apró ajándékkal köszöntek el a műsorvezetőtől, aki egészen elérzékenyült.

A búcsú pillanatai a Story Híradó stúdiójában kollégánkkal, Baku Györggyel (Fotó: Birton Szabolcs)

Biztonságban érezte magát

Vica azt mondja, már az elején is érezte, hogy milyen jó hangulatú munka lesz ez számára. „Már az első adástól fogva nagyon jó energiákat éreztem, remek volt a stáb, igazán jó kapcsolatot tudtunk kialakítani egymással. Az egész közeg olyan biztonságos és jó volt, hogy mindig nagyon szívesen jöttem a forgatásokra, és szívesen voltam a stúdióban. Visszanézni nem szerettem magam, mert zavart a saját hangom. Mondtam is a szerelmemnek, nem értem, ő hogyan tudja ezt hallgatni egész nap, de azt mondja, nagyon szereti – nevet Vica. – Aztán ahogy hétről hétre vettük fel az adásokat, és utána elemeztem a hibákat, átgondoltam, mit kellene máshogy csinálni, igazi önismereti tanulmánnyá vált számomra. Nagyjából a tizedik adás után kezdtem azt érezni, hogy kezdtek ellazulni, és utána is kellett még néhány, hogy magabiztossá váljak. Hihetetlen, hogy már ötven adást leforgattunk, én maximum a felének éreztem! Nagyon élvezem ezt a munkát, és bízom benne, hogy mihamarabb visszatérhetek.”

Így kezdődött…

Vica itt, a Storyban kapta első műsorvezetői feladatát. A szereplés nem állt tőle távol, hiszen korábban táncolt, az azonban, hogy meg kell szólalnia kamerák előtt, új kihívás volt számára. „Adjam önmagamat, legyek minél természetesebb, és akkor nem lesz gond, ennyit mondott” – mesélte a Story Híradó első adásának forgatása után arról, hogy szerelme, Stohl András milyen tanácsokkal bocsátotta őt útra.

Kiemelt képek: Bognár Bogi; Archív

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story Sztárdiéta különszáma!

A Story tavaszi különszámát keresse az újságárusoknál!

Kövess minket az Instagramon is!