Jennifer Lopez július 20-án ad koncertet Budapesten, az MVM Dome-ban. A tehetséges és sármos esztergomi séf, Koppány Levente készíti majd el neki az ételeket. A menühöz sok nyers zöldséget és gyümölcsöt válogattak össze, miközben kerülték a túl fűszeres ételeket.
„Az első dolgom volt, hogy begyűjtsek minden információt a művésznőről az interneten, ami az étkezésével kapcsolatos. Emellett semmi szokatlan vagy meglepő kérés nem érkezett, hasonló igényekkel találkoztunk, mint amire számítani lehetett egy ilyen világsztár esetében” – magyarázta a sztárséf.
Koppány Levente szerint a menedzsmentet olyan fogásokkal lehetett igazán meggyőzni a választáskor, amelyeket éttermének vendégei is rendszeresen fogyasztanak, hiszen ezek mögött rengeteg munka és tudatosság húzódik meg. Kiemelte a Dunai Galócát vajmártással, kaporral és kaviárral, amelynek ízvilága eddig mindenkit levett a lábáról.
„Természetes az izgalom, amikor egy világsztárt kell kiszolgálni, ez a drukk velejárója a szakmának, különösen egy ilyen volumenű rendezvény esetében. Ugyanakkor számukra minden vendég egyformán fontos, legyen szó Michelin-vacsoráról vagy egy popsztár cateringjéről” – fogalmazott Koppány Levente.
Arra a kérdésre, mennyire lehet még meglepni egy világsztárt az ízek szintjén, Koppány Levente azt mondta, egy ekkora show előtt nem célszerű nagy meglepetéseket okozni. Ilyenkor a jól bevált, megszokott ízek a legjobb választások.
„Különösen szeretek halakkal dolgozni, és nagy örömömre Jennifer Lopez is kedveli ezt az alapanyagot, így biztos voltam benne, hogy a kínálatban halas fogás is az asztalra kerül.”
Koppány Levente Magyarország első Michelin-csillagos éttermében, a Costesben kezdte karrierjét, majd Londonban és Franciaországban lett a fine dining mestere. 2019-ben elnyerte a Közép-Európa legjobb fiatal séfje díjat. Jelenleg az esztergomi 42 Restaurant séfje.
Kiemelt kép: Green Stage Production




