Napi friss

Xantus Barbara 10 év alatt sem tudott túllépni Szurdi Miklóson

Fél éve, hogy Szurdi Miklós örökre lehunyta a szemét. Volt felesége őszintén beszélt a kapcsolatukról.

Bár 20 éves házasságuk véget ért, volt férje halála megrázta Xantus Barbarát. Szurdi Miklós súlyos betegséggel küzdött másfél éven át,  családja pedig napi szinten látogatta és a végsőkig ápolta a rendezőt. Ez idő alatt ismét nagyon szorossá vált kettejük viszonya. „Bevallom, az én bűnöm, hogy azt mondtam 20 év után, ez már csak barátság, és szeretnék még szerelmes lenn. De 11 évig nem léptem tovább. Nekem ott volt Miki, bármikor felhívtam, bármikor felhívott. Megnyugvás volt, egy bástya” – vallotta be a Palikék Világa by Manna vendégeként Xantus Barbara.

A színésznő őszintén bevallotta azt is, hogy fia, Balázs születése előtt sem állt biztos lábakon a kapcsolatuk, abban mégis teljesen bizonyosak voltak, hogy szeretnének még egy kisbabát. „Nem akartam két-három apukától, még akkor is, ha lehet, hogy akkoriban már benne volt, hogy ez nem lesz egy örök kapcsolat. Mind a ketten azt gondoltuk, hogy ide kell még egy kisbaba” – mondta Xantus Barbara.

Szurdi Mikós október másodikán töltötte volna be a 74. életévét, hat gyermeke a születésnapján együtt látogatott ki a sírjához.

Kiemelt kép: Schumy Csaba/fotocentral

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story Sztárotthon különszáma!

A Story őszi különszáma kapható az újságárusoknál!

Kövess minket az Instagramon is!