Napi friss

Másságának felvállalásáról vallott a TV2 fiatal sztárja: „Mindig olyannak szerettek, amilyen vagyok”

Whisperton hamarosan a Dancing with the Starsban lesz látható.

A szombaton induló Dancing with the Stars mezőnyének bizonyára az egyik legnagyobb meglepetése az alig 22 éves tartalomgyártó, Whisperton, azaz Strenner Antal. Ő főként a fiatalabb generációnak lehet ismerős, a Tik- Tokra készült videói elképesztő népszerűségnek örvendenek. Immár több mint egymillió követővel rendelkezik. Ilyen népes rajongótáborral a háta mögött egyáltalán nem meglepő, hogy a Forbes listáján idén a második legértékesebb influenszer lett. Ton az úgynevezett GRWM-típusú tartalmakkal (get ready with me, azaz készülj el velem – a szerk.) tett szert ekkora követőbázisra. A videóiban többnyire készülődés közben mesél arról, mi történt vele aznap, de a különböző utazásairól is részletesen beszámol a rajongóinak.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

WhisperTon (@whisper_ton) által megosztott bejegyzés

Mindemellett a fiú tartalmainak visszatérő eleme még az elfogadás fontossága melletti kiállás is. Mostanra nem titkolja, a saját érintettsége okán is tűzte zászlójára ezt a fontos témát. Ugyanis két évvel ezelőtt egy YouTube-videóban vállalta fel, a saját neméhez vonzódik. Most pedig az is kiderült, hogy szülei hogyan fogadták a hírt. „Nem volt egy ehhez köthető konkrét pillanat, csak egy olyan emlékképem van, amikor egy randiélményről mesélek anyukámnak, erre ő megkérdezte, a randi fiúval vagy lánnyal volt, én pedig mondtam, hogy fiúval. Mire ő csak annyit válaszolt, szuper, akkor megyek pörköltet csinálni. Ennyire természetes volt az egész. Az én családom mindig ilyen nyitott és elfogadó volt, senkit sem az orientációja alapján ítélt meg, így ez nálam sem merült fel, ők mindig olyannak szerettek, amilyen vagyok” – mesélte az inluenszer a TV2 Titkok Ramónával című műsorban.

Azért is lehetett ez ennyire magától érthetődő, mert rendkívül szoros a kapcsolata a szüleivel. „Anyukám és apukám félig-meddig a legjobb barátaim. Bármit megoszthatok velük. Ha kell, négy órán át vesézünk ki egy problémát. Elképesztően támogatóak, nélkülük biztosan nem tartanék ott, ahol jelenleg tartok” – dicsőítette a szüleit, akik egyébként már nem alkotnak egy párt. Édesapja Veszprémben, édesanyja pedig Nagykanizsa közelében él egy farmon, ahova Ton is gyakran ellátogat, ha maga mögött szeretné hagyni a főváros zaját.

Kiemelt kép: TV2

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story Sztárotthon különszáma!

A Story őszi különszáma kapható az újságárusoknál!

Kövess minket az Instagramon is!