Napi friss

A fél világ Tóth Andit koppintja, kevés sikerrel

Nem olyan egyszerű utánozni, amit az énekesnő csinált.

Tóth Andi és Andrei Mangra felejthetetlen pillanatokat szereztek a nézőknek a Dancing with the Stars harmadik évadában. Nem csoda, hogy elsöprő fölénnyel nyertek. A mai napig imádják a rajongók a produkcióikról készült videókat, melyek több százezres eléréseket generálnak a közösségi médiában. A szemfülesek pedig most azt is kiszúrták, hogy az amerikai Dancing with the Stars adásában is felbukkant az az ikonikus táncmozdulat, amire valószínűleg mindenki emlékszik Andi és Andrei rajongói közül:

Tóth Andi és Andrei Mangra rumbája bámulatos volt (Fotó: TV2)

Az igazsághoz azért hozzátartozik, hogy élesben, élő adásban Tóth Andiéknak sem sikerült elvégezni a bonyolult mozdulatot. Csupán az egykori zsűritag, Molnár Andi kérésére ismételték el annak idején, hogy bebizonyítsák: képesek megcsinálni.

@tothandi.fan

(DWTS 2021)Úgy látom ez most egy új trend!🙈😁Ne felejtsük el,hogy Andi is megcsinálta már 3 éve!🥰😘 #tothandi #singer #trend #dancingwiththestars ❤️

♬ eredeti hang – TothAndi <3

 

Mindenesetre a mozdulatból hatalmas trend lett, rengetegen próbálják utánozni, de csak keveseknek sikerül, ugyanis sokkal nehezebb, mint elsőre tűnik:

@juliastulac

Bis zur nächsten Staffel sind wir Profis 🤞🏼🕺 #dance #dwts #dancingwiththestars #couplecomedy #trending #trend #goviral #whitneycarson #dannyamendola

♬ Unsteady – X Ambassadors

 

Kiemelt kép: Schumy Csaba/fotocentral.hu

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story Sztárotthon különszáma!

A Story őszi különszáma kapható az újságárusoknál!

Kövess minket az Instagramon is!