Napi friss

Tóth Andi: „Ha nincs Andrei, nem tudom, mi lett volna velem”

Saját elmondása szerint kevés emberre számíthat igazán. Mindössze három barátja van, akik mellette állnak, egykori táncpartnere köztük van.

Volt másfél év az életében, amikor napi rendszerességgel ivott, mint mondta, egyszerűen könnyebb volt úgy elviselni az életet. A Sztárban Sztár is erre az időszakra esett, és a műsor nemhogy segített volna rajta, élete legnehezebb hónapjait élte meg közben. Azzal a célból vállalta el a műsort, hogy versenyzőként végre megmutathatja, mit tud, végre kieresztheti a hangját, és csakis arra koncentrálnak majd, hogy hogyan énekel. Ez nem így történt, a fókusz mindvégig azon volt, hogy hétről hétre az exével, Szabó Ádámmal kell megmérettetnie magát élő adásban. „Vége volt a Sztárban-nak, második lettem. Az akkori exem nyerte meg. És azt én annyira sza*ul éltem meg… Nem azt, hogy második lettem, hanem az egész műsort. A mai napig egy csomót beszélnek arról, hogy mennyire ügyes voltam ott, és én abban a belemet kidolgoztam – mondta Andi az 1kanapén Emlékek című YouTube-műsorban. – Tényleg beleadtam mindent ebbe. Nem azért, mert nyerni akartam, hanem mert azt láttam, hogy ez az első lehetőségem, hogy megmutathatom, hogy én énekesnő vagyok. És pont a Tinánál volt az, hogy ott álltak, és volt ez az egész nagy taps meg minden, és hogy talán majd most erről fog szólni, és nem arról, hogy az Ádám itt ül… És Babettnek (Köllő Babett – a szerk.) az első mondata az volt a nagy taps után, hogy ’Na, mit veszített a Szabó Ádám!’ És ott kész. Az volt az a pont, amikor eldöntöttem, hogy soha nem leszek ide elég, hogy nem leszek több, mint a celeb Tóth Andi.”

Abban az időszakban annyira megborult, hogy nem látta a kiutat. Ekkor az egyik barátnője tartotta benne a lelket. „Szegény Adrienn napokat töltött velem. Mindennap sírt, minden napot az utolsónak élt meg – emlékezett vissza sírva. – És annyira sajnáltam őt, hogy ezt végig kell, hogy nézze. Annyira, de annyira sajnáltam! De én is minden napot az utolsónak éltem meg.” Nem látta a jövőt, tele volt haraggal, szomorúsággal, és az alkoholba menekült. Majd eljött az a pont, hogy úgy érezte, ennek így nincs értelme, abbahagyja az ivást. „Egy koncert után eldöntöttem, hogy ezt nem akarom tovább így csinálni, és másnap leraktam a piát. És utána pont jött a Dancing és Andrei – akiben egyszerűen annyi pozitív energia van, hogy szerintem nagyon nagy segítség volt az én józanon maradásomban. Ha akkor ő ott nincs, akkor nem is tudom, mi lett volna velem egyébként. De azért ott volt Adrienn, közben már Isti (a jelenlegi menedzsere – a szerk.) pont akkor csatlakozott az életembe, és próbált megmenteni magamtól. Andrei meg ugye már azt látta, hogy eldöntöttem valamit, és ebben próbált mellettem állni. Így az egésznek volt egy olyan családias hangulata, hogy azt éreztem, itt összefognak értem emberek. Nem sok, három, de az nekem a világgal felért.”

Kiemelt kép: Fülöp Dániel/fotocentral.hu

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story Sztárdiéta különszáma!

A Story tavaszi különszámát keresse az újságárusoknál!

Kövess minket az Instagramon is!