Napi friss

Napi cuki: Lukács Miki kislánya így készül a kis testvére érkezésére

Miki és volt felesége, Peller Anna kislánya, Annabella már 11 éves. Lázas munka folyik nála, mielőtt kis tesója megszületne.

Peller Anna és Lukács Miki tavaly márciusban óriási meglepetésre bejelentették, külön utakon folytatják az életüket. „Minden kapcsolatnak van egy életgörbéje, ez esetenként változik. Nem minden párkapcsolatot kel megmenteni. A melegvizes mocsár bármennyire is kellemes, ki lehet onnan mászni, és lehet találni egy szárazabb szigetet is akár. Annával testvéri szeretetté szelídült a viszonyunk. Nem feltétlenül érdemes benne maradni egy ilyen kapcsolatban. Egy 40 év körüli embernek még szüksége van a szerelemre, a testiségre, a boldogságra, mert boldog gyermeket csak boldog szülő tud nevelni” – mesélte őszintén Lukács Miki a Palikék Világa by Manna vendégeként.

A válásuk óta ő és Anna is új életet kezdtek, újra rájuk talált a szerelem, sőt Miki hamarosan ismételten apai örömök elé néz. „2025 januárára várjuk a kisfiunkat. Jelenleg félig-meddig összeköltözésben vagyunk. 10 hónapja vagyunk együtt. Gyorsan jött a baba, de ez nem feltétlenül baj. Ő 32 éves, de a koránál jóval érettebb. Van egy marketing cége most épp a szakdolgozatát írja, és kutatásokat is végez, és még költözésben is vagyunk – mesélte a párjáról Miki. –  Rendkívül intenzív volt a kapcsolatunk eleje, egészen az áldott állapotba kerülésig, aminek ki kellett derülnie, az az első öt hónapban kiderült. Csomó éttermes, színházas sztorin túl vagyunk. Voltunk Olaszországban, Spanyolországban. Volt egy nagy közös családi nyaralásunk is Egyiptomban Annával, a párjával és a gyermekünkkel, ami kifejezetten jól sikerült” – taglalta lelkesen.

Peller Anna és Lukács Miki kislánya, a 11 éves Annabella, már lázasan készül a kis testvére érkezésére. „Már készített neki ajándékokat. Összeírt neki különböző jó tanácsokat, ezek egyfajta útravalók. Nagyon cuki. Sokat vagyunk együtt, amikor Anna dolgozik, én vigyázok rá, amikor mindketten ráérünk, elosztjuk, ki legyen vele. Nem szórakozunk ezen sokat.”

Kiemelt kép: Schumy Csaba/fotocentral.hu

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story Sztárotthon különszáma!

A Story őszi különszáma kapható az újságárusoknál!

Kövess minket az Instagramon is!