Napi friss

Hollywoodi rekord: Gábor Zsazsa és testvérei 20 férjet fogyasztottak el

Mindhárman menthetetlenül szerelmesek voltak, egész életükben a Nagy Ő-t keresték.

A 99 éves korában elhunyt magyar származású hajdani szexszimbólum nemcsak a show-bizniszre volt nagy  hatással, hanem a férfiakra is, hisz életében nyolcszor ment férjhez. De testvérei, Éva és Magda sem maradtak el nagyon a híres színésznőtől. A Gábor lányoknak szó szerint minden ujjukra akadt egy kérő. Hárman együtt összesen 20 férjet fogyasztottak el.

Gábor Zsazsa szerelmi életét még egy könyvben is nehéz lenne összefoglalni, nem hiába, hogy több is íródott a magánéletéről, a férfiakhoz fűződő viszonyáról és színes szerelmi életéről, amelyben csakúgy jöttek-mentek a férfiak. Férjeit, Burhan Belge-tConrad Hiltont, George Sanderst, Herbert Hutnert, Joshua S. Cosden Juniort, Jack Ryant és Michael O’Harát, valamint a legutóbbit, Frédéric von Anhalt herceget mindig a legvagyonosabb körökből választotta. De testvérei, Gábor Éva és Gábor Magda is jó párszor öltött magára menyasszonyi ruhát.

A Gábor családban minden lány a szerelemnek élt: Zsazsa, Éva és Magda a szüleivel, Vilmossal és Francescával

A legidősebb Gábor lány, Éva azonban nem csak a szerelmi életében ütött húgára, tehetségében sem maradt el Zsazsától. Sőt! Ő volt az első, aki hatalmas sikereket ért el Hollywoodban, egyesek pedig az egykori szexszimbólumnál is többre tartották. A férjek terén viszont némiképp lemaradva a húgától, „csak” ötször lépett házasságra, míg a szintén színészi pályát választó Magda hétszer állt oltár elé.

Kiemelt kép és fotó: Getty Images

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story őszi különszáma!

Kövess minket az Instagramon is!