Napi friss

Noszály Sándor mindenkinek üzent, aki aggódik érte

A Sztárbox versenyzője újabb videóban jelentkezett.

„Jól vagyok, ne izguljatok” – mondja friss bejelentkezésében Noszály Sándor, akiért rengetegen aggódtak korábbi furcsa videói miatt, ahogy azért is, mert  Los Angelesben bevitték a rendőrségre. Bár a zsaruk gyorsan elengedték, továbbra is özönlöttek a megmagyarázhatatlan videói az Instagramon, amiket aztán nem sokkal később törölt. Furcsa egybeesés, hogy erre azután kierült sor, hogy megkeresték az ügyben az RTL-t: engedik-e ilyen állapotban ringbe lépni Noszály Sándort a Sztárbox döntőjében. Többen ugyanis már a legutóbbi szereplésekor felfigyeltek arra, hogy nagyon furcsán viselkedik.

Az év sztáreseménye hamarosan! Szavazz a sztárokra és nyerj!

Többek közt a story.hu-nak is azt mondta a Pulai Imrével vívott küzdelme után, hogy „megnyitotta a fejcsakráit”. A „spirituális utazásra” legfrissebb videójában is utalt: „Sokan aggódnak miattam. Ne aggódjatok, mert a világon senki nem olyan kiegyensúlyozott, mint én, csak bohóckodom, mint a Borat. Megvan az oka, majd egyszer megtudjátok, mi a nagyképernyő. Az a lényeg, hogy ne aggódjatok, mert tudok ilyen is lenni, meg olyan is. Le tudom vinni 40-re a pulzusomat, itt tudok lenni ezer évig, és jól vagyok, ne izguljatok. És jól vagyok, bohóckodok, de a bohóc általában tehetséges” –  fjetegette Noszály Sándor.

Korábban egyébként egy másik videóban arra utalt, az orvosok úgy gondolják, bipoláris személyiségzavara van, ennek köszönhetőek a hosszan tartó depressziós időszakai. Most 24 óráig elérhető Insta sztorijában azt ígérte, „mostantól csak brutál komoly posztjaim lesznek, és hiányolni fogjátok még a vicces Sunny-t”.

Kiemelt kép: Trenka Attila/fotocentral.hu

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story őszi különszáma!

Kövess minket az Instagramon is!