Napi friss

Király Viktor a kórházban döntötte el: leszámol az alkohollal

Az énekes nem először küzdött meg a függőségével.

Király Viktor a vasárnap Sztárboxban vallotta be őszintén, hogy nemrég még a szakadék szélén állt, ahogyan fogalmazott, kőkeményen alkoholista volt, és döntenie kellett: vagy rehabra megy, vagy bokszolni. Szerencsére utóbbi mellett döntött, így ha el is vesztette a Herceg elleni küzdelmet, legyőzte régi önmagát.

Az énekes nem először küzdött meg az alkoholfüggőséggel, huszonéves korában is megkeserítette az életét az italozás. „Egy időben az alkohol volt a barátnőm – fogalmazott a Blikknek annak idején. –  Máson sem járt az eszem, csak a bulizáson, ami nem azt jelentette, mint ma, hogy jól érzem magam az ital nélkül is, hanem ha elindultam, akkor csak nagy mennyiségű piával tudtam mulatni. Azt hittem, én vagyok a jó fej srác, aki szinte minden partin részeg. Mai énemmel visszanézve, nagyon szánalmasnak tartom az akkorit. Nem tudom, meddig ment volna ez az életvitel, az önpusztítás, az alkohol felbátorított, kemény helyzetekbe keveredtem, amit nem szeretnék részletezni. Amikor egy hatalmas balhé után reggel a kórházban ébredtem, kijózanodva, elhatároztam, hogy elég volt ebből az életmódból!”

Király Viktor akkor a Ha arra indulsz című számában dolgozta fel az alkohollal vívott küzdelmét. „Most forgattuk a klipet, komoly a téma, ehhez illik a klip is, amelyben komoly szerepet játszik egy whiskyspohár. A dal végén összetöröm a poharat, ez jelzi az italozós korszak végét” – nyilatkozta akkoriban Viktor, aki akkor még nem sejtette, hogy egy nap ismét majdnem romba dönti az életét az alkohol. Szerencsére ismét győzelmet aratott felette.

Kiemelt kép: Trenka Attila/fotocentral.hu

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story őszi különszáma!

Kövess minket az Instagramon is!