Napi friss

Stohl Andrást letiltotta a feszültséglevezető piáról a családja

A szerettei csúnyának látják az esti borozgatás után, ezért változtatnia kellett.

Az előadások utáni bulikat már réges-rég maga mögött hagyta, de néhány hete a családtagjai kifejezett kérésére a mindennapos, esti borozgatást is befejezte Stohl András.

„Igen, szoktam alkoholt fogyasztani, alkoholfogyasztó vagyok. Majdnem minden este, amikor az ember hazamegy és leül az asztalhoz, és kitölt magának egy vagy két pohár bort. Ez így volt elég sokáig. Most az utóbbi egy hónapban a családtagjaim hatására nem, mert kérték, hogy ne csináljam! Ne legyen az, hogy minden nap ezzel vezettem le a feszültséget, úgyhogy most három hete gyakorlatilag tiszta vagyok. Szerintem nagyon fontos, hogy az embert szembesítsék vele, mert saját maga soha nem veszi észre, hogy problémája van az alkohollal. Szerencsém, hogy a családom szólt, egyszerűen azt mondták, hogy nem vagyok szép, ha iszom. Úgyhogy el kellett döntenem, hogy a saját pillanatnyi jólétem, az ego a fontosabb, vagy belátni azt, hogy 58 évesen is tudni kell fejlődni és változtatni – ismerte el a népszerű színművész.

Stohl András felelevenítette azt az időszakot is, amikor az alkohol miatt öt hónapot börtönben kellett töltenie, és ezért „megreccsent” az élete. Magasról zuhant a mélybe. „Egyik nap még Garas Dezsővel és Törőcsik Marival beszélgettem, másnap pedig gyilkosokkal ültem egy cellában” – mondta Stohl, aki a börtön időszakot nehezen élte meg, és egyfajta elvonóként értékelte. Továbbá azt javasolta a nézőknek, hogy a bajban forduljanak szakértőhöz, mert igenis férfias dolog segítséget kérni.

Az őszinte videó Stohl András barátja, Till Attila új filmjének népszerűsítéséhez készült. Az És mi van Tomival? című alkotás október 31-től lesz látható a mozikban.

Döntsd el Te, hogy ki legyen az év csillaga! Szavazz és nyerj! Kattints!

Kiemelt kép: TV2

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story őszi különszáma!

Kövess minket az Instagramon is!