Napi friss

Stohl András: „A mai napig hálás vagyok a bírónőnek, amiért letöltendőre ítélt”

A börtönéveknek számos pozitív hozadéka volt a tévés-színész életében.

A minap Stohl András engedett betekintést egy átlagos hétköznapjába Geszti Péter új műsorában, az Adom a napomban, hogy aztán este élőben a műsorvezetővel közösen kibeszéljék az adott nap történéseit. Az tisztán látszott, hogy a színész egy bizonyos fokú megfelelési kényszerrel küzd, ezért is volt számára fontos, hogy senki nem fordult el tőle a börtönben töltött időszakot követően. „A mai napig hálás vagyok a bírónőnek, amiért letöltendőre ítélt, mert különben nem lehetnék itt. Egyszerűen nem lehetett volna lemosni azt, hogy ezt is megúszta. Sok-sok jó hozománya volt ennek. Például ahogy az öregek kiálltak: a Garas, Törőcsik, Bodrogi… Vajon megérdemeltem-e ezt?” – tette fel a kérdést Stohl András.

A tévés-színész azt is bevallotta, nem könnyű vele az élet a személyiségéből és a hivatásából fakadóan sem, de nagyon hálás a feleségének, az élet több területén sokat tanul tőle. „Vica, a feleségem sok mindenben felnyitotta a szemem. Tizennyolc évvel fiatalabb, mint én, de sokkal tudatosabb, megfontoltabb. Én sokkal inkább gyerek maradtam, aki nem hajlandó tudomásul venni, hogy mi a következménye a tetteinek. Ez valahol rendkívül veszélyes az életben. Mondtam neki, hadd legyek gyerek, keresem a pénzt, dolgozom, de hadd legyek gyerek…”

Három nőre hallgat

Stohl András a szakmájában mindig nyitott a kritikára, hiszen ő maga is abban érdekelt, hogy minél jobb legyen a teljesítménye. A magánéletében viszont főleg nővére, felesége, Vica és Luca lánya véleményére szokott adni.

Kiemelt kép: TV2

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story Sztárdiéta különszáma!

A Story tavaszi különszámát keresse az újságárusoknál!

Kövess minket az Instagramon is!