Napi friss

Kulka János: „Megújultam”

Korábban kérdéses volt, betegsége után színpadra áll-e még valaha. Most egyszemélyes darabjában aratott sikert.

Senki sem tudta volna megmondani korábban, láthatjuk-e Kulka Jánost a színpadon a sztrókja után. Idővel aztán visszatért a mozivászonra, kiadott egy lemezt, olykor fellép koncerteken, most azonban szintet lépett: egyszemélyes darabban áll a színpadon a Jurányi Házban, az Orlai Produkciós Iroda Halál Velence című előadásában.

A darab egyik próbáján a story.hu munkatársa is jelen volt – exkluzív videót is készítettünk –, a bemutatót követően a színész a Fókusznak nyilatkozott. „Mosolyogtam, néztem a nézőket, meghajoltam, idegen lett, más lettem” – vallott érzéseiről a színész, aki úgy érzi, megújult az elmúlt években.

Kulka János mesélt mindennapjairól is. Például, hogy gyakran álmodik a gyerekkoráról. „Hatvanhat éves vagyok, visszamentem gyerekbe, annyira furcsa – mondta a műsorban. Bár kollégái nem hagyták magára – legutóbb Csákányi Eszter vette rá, hogy énekeljenek együtt a Pozsonyi Pikniken –, és a közönség szeretete sem múlik iránta, a színész leginkább egyedül szeret lenni. Kutyájával osztozik az otthonán, esténként sorozatokat néz, érdekes mód színházba nem jár. Heti egyszer gyógytornászhoz és pszichológushoz is jár. És mivel tölti a maradék idejét? – Nem tudom, mit csinálok… Gondolkozom állandóan, de jó így, tényleg.”

Az év sztáreseménye hamarosan! Szavazz a sztárokra, és nyerj!

Kiemelt kép: Olajos Piroska/fotocentral.hu

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story őszi különszáma!

Kövess minket az Instagramon is!