Napi friss

Mi történt? Sorra számolják fel Kulcsár Edina és G.w.M a vállalkozásait

Nem csak a hajfonoda, a borbélyszalon sem jött be a házaspárnak.

Tömény luxusban él Kulcsár Edina és G.w.M – legalábbis a páros szereti ezt a látszatot kelteni a közösségi médiában. Most úgy tűnik, mégsem áll olyan jól a szénájuk.

Amióta a 27 éves rapper és az egykori szépségkirálynő összejött, nem telik el úgy nap, hogy ne látna napvilágot újabb és újabb hír a megosztó házaspárról. Hol a magánéletükkel, a gyerekeikkel kerülnek címlapokra, hol pedig az anyagi helyzetükről lehet olvasni, amivel G.w.M egyáltalán nem szerénykedik. Rendre hangoztatja, hogy az ő zsebük bizony alaposan ki van tömve. Állítása szerint havi 12 millió forintot is megkeres, és igaz, albérletben élnek, de legalább márkás ruhákban járnak, és bizony a luxusautókból sem szenvednek hiányt.

Az év sztáreseménye hamarosan! Szavazz a sztárokra, és nyerj!

Legutóbb például Edina kapott egy gyönyörű Porsche Macant a születésnapjára, egy újnak az ára egy budapesti ingatlanéval vetekszik. A hófehér csodajárgányt azonban csak rövid ideig élvezhette az édesanya, a NAV ugyanis állítólag lefoglalta a luxusjárművet, noha Edina egészen mással magyarázta, hogy miért szabadultak meg a kocsitól. „Lecseréltük. Lett szebb és jobb. Márk hatalmas autórajongó, így folyamatosan nézi a piacot is, és tudja, mikor érdemes venni, illetve eladni. Én meg hagyatkozom rá. Nagyon jó érzéke van ehhez is” – írta még januárban a közösségi oldalán az egykori szépségkirálynő, akinek válaszára nem sokan adtak, hiszen korábban is már többször felmerült, hogy férjével korántsem élnek olyan jól. Egyesek szerint a Gucci ruháik is hamisítványok, a józsefvárosi piacon szerzik be a replikákat.

Ugyan azt nem tudni, hogy Edináék valójában milyen körülmények között élnek, de az biztos, hogy a szekerük némileg kisiklott, legalábbis lejtmenetet vett, ami a vállalkozásaikat illeti. Az influenszernek először 2023 januárjában kellett bezárnia az egyik hajfonodáját, majd idén márciusban a szegedi üzletét is fel kellett számolnia, miközben a XIII. kerületi szalonja is átalakult. Helyére G.w.M barber shop-ja költözött, amit, úgy tűnik, szintúgy nem sokan látogattak, ugyanis a rapper vállalkozása is befuccsolt, most pedig már az üzlethelyiséget is serényen hirdetik és kínálják kiadásra havi 220 ezer forintért. 

Kiemelt kép: Trenka Attila/fotocentral.hu

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story őszi különszáma!

Kövess minket az Instagramon is!