Címlapsztori

Kulcsár Edina G.w.M-ről: „Bármi is történik, mellette örökre anyagi biztonságban vagyunk”

A rapper depressziója és egyensúlyzavara nem várt erőpróba elé állította a háromgyerekes családanyát.

Egyszer fent, egyszer lent, az élet már csak ilyen – mondják. Kulcsár Edina pedig mindezt a szemünk előtt tapasztalja meg. A boldogító igen és a gyönyörű kislányuk, Amara születése után most egy emberpróbáló időszakon megy keresztül, élete szerelme ugyanis nincs jól. Még nem tudni, az orvosok milyen hosszú kényszerpihenőre küldik G.w.M-et,­ egy biztos, idén már nemigen látjuk őt a színpadon.

Gyógyszeres kezelést kap

Edina egy ideje már érezte, hogy valami nincs rendben a férjével, ám azt nem gondolta, hogy rövidesen fizikai tünetekkel is szembe kell nézniük. „Márknak régóta hullámzó a kedve. Van, amikor kicsattan, de van, amikor ki sem akar kelni az ágyból. Én sejtettem, hogy ezek a depresszió jelei, amit egyébként nagyon igyekezett leplezni, és sokszor csak fáradtsággal magyarázott. Pontosan tudom, a férjem min megy keresztül, mi miatt aggódik, idegeskedik, mi jutatta el idáig. De nem szeretnék részletekbe menni… Akinek vannak pici gyermekei, és felelős, szerető szülő, az tudja, hogy elváltként nem mindig úgy mennek a dolgok, ahogy az az ideális lenne – kezdi Edina, aki a napokban összeült a családdal, és közösen hozták meg a döntést, hogy a fellépések kihagyása mellett G.w.M egy ideig ne is zenéljen. – Orvosi utasításra Márk nem léphet fel, valószínűleg idén már egyáltalán nem. A lelki problémák ugyanis oda vezettek, hogy a bal fülében lévő egyensúlyközpont felmondta a szolgálatot. Már stúdiózás közben is beszédül, úgyhogy gyógyszeres kezelést kap. Reménykedünk benne, hogy mihamarabb kilábal ebből, és rendbe jön.”

Amara lesz az egyetlen gyerek, aki szerepel a közvetítésben (Fotó: Archív)

„Néha elgyengülök”

Edinára így nemcsak a gyereknevelés, az otthoni teendők, és a vállalkozásai egyengetése jut, de még a férjét is ápolnia kell. „Én azért ezt nem fogom fel olyan tragikusan, túl leszünk rajta. De tény, most nekem kell a legerősebbnek lennem. Amikor Márk kórházba került, az első két nap majdnem belecsúsztam az önsajnálatba, mert megterhelő, ha az ember lelki társát, a másik felét, a szerelmét egyszer csak elragadja mellőle az élet. De aztán megráztam magam, és rájöttem, hogy feleségként, három gyermek édesanyjaként ez nem opció. Betegen neki van rám szüksége, nem fordulhat meg a világ, hogy ebben a helyzetben is Márk vigasztaljon engem. Stabilnak kell lennem, mert most ő is belőlem, a szeretetemből, a pozitív energiáimból táplálkozik – vallja be Edina. Szakember segítségét azonban nem akarja kérni. – Jártam pszichológushoz, de végül mindig magamat húztam ki a mélyből. Márk kapcsán is gondolkoztunk szakemberen, de rájöttünk, hogy mi egymás felé tudunk a legjobban megnyílni, és egymást tudjuk a legjobban segíteni. Egymásból merítünk erőt, meg persze Márk a zenéből.”

Fotó: Borzi Vivien

„Nem adtam el semmit”

A kórházi napok Edina legújabb ötletét, a saját realityjük elindulását is érintették. Sokan támadták őt azzal, hogy eladta a férje betegségét, amire most a Story hasábjain szeretne reagálni. „Semmit nem adtam el, ugyanis ezt mi nem a pénzért csináljuk. Bármi is történik, Márk mellett örökre anyagi biztonságban vagyunk. A karrierjével megalapozta az egzisztenciáját, és én sem egy lábon állok. A célunk csak az, hogy jobban megismerjenek minket az emberek. Egy poszt, egy cikk, egy rövid videó nem tudja úgy igazán megmutatni, hogy mekkora szeretetben, boldogságban élünk. Egy reality viszont igen, még akkor is, ha a konfliktusok elkerülése miatt azt a döntést hoztuk, hogy a nagyobb gyerekeink nem fognak benne szerepelni, csak a közös csemeténk, Amara. Az pedig, hogy a Márkkal történtek helyet kaptak mindebben, nem az én, hanem a férjem döntése volt, ugyanis a bajok közepette nem tudtam tartalmat gyártani, hiszen rá koncentráltam. Egy szappanopera az életünk, és mindketten szerettük volna megmutatni, hogyan is élünk a hétköznapokban mint Varga Edina és Varga Márk. A privát életünkben ugyanis elhagytam a Kulcsár nevet, így adta magát, hogy a reality címe Vargáék legyen – mondja Edina, aki a fizetős tartalommal az internetes bántalmazásnak is gátat akar szabni. – Természetesen a realitynk azoknak szól, akik kíváncsiak ránk és szeretnek minket. A mostani tízrészes vlog, amit háromnaponta osztunk meg, csak a felvezetője mindennek. A reality december 12-én fog elindulni, már nem mobiltelefonnal felvéve, hanem komoly stábbal, kamerákkal, amit saját zsebből fizetünk.”

Kiemelt kép: TV2

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story Sztárdiéta különszáma!

A Story tavaszi különszámát keresse az újságárusoknál!

Kövess minket az Instagramon is!