Napi friss

Forrnak az indulatok az Ázsia Expresszben: mi lesz a párosokkal Tilláék nélkül?

Sokan érezték úgy az Ázsia Expressz szereplői közül, hogy a Stohl András-Tilla páros volt az őrangyaluk, akik elsimították a konfliktusokat.

Olyan volt, mint egy nagy osztálykirándulás – többen is így érezték az Ázsia Expressz résztvevői közül azt az időszakot, amíg Tilla és Stohl András a játék részesei voltak. Ám a múlt hét végén ők búcsúztak a versenytől, így a nagy békítők és egyben humorfelelősök, akiknek mindenkihez volt néhány kedves szava és békítő mondata, már nem lesznek ott Tajvanon, hogy elsimítsák a konfliktusokat. „Nekem Tilla lett az új példaképem. Tilla, ahol ott vagy, ott pozitív energia van” – mondta Zsigmond Angi Tillának a Kibeszélőben. A következő adásban ráadásul párcsere is történik majd, így tovább gyűrűzhetnek azok a feszültséggel teli szócsaták, amiknek szem- és fültanúi lehettek a nézők az elmúlt napokban.

Hét hónap után sem csitulnak a kedélyek

Különösen kiemelkedőek voltak ebben az Angi–Bende és Emese–Anett párosok, akik még a pénteki Kibeszélőben, 7 hónappal a műsor forgatása után is parázs vitát folytattak a stúdióban. Olyannyira elmérgesedett a konfliktus köztük, hogy a beszélgetés során napvilágra került az is, hogy Anett, látva a műsort, le is tiltotta a közösségi oldalain Zsigmond Angélát és Mészáros Bendét. „Én szerettem volna bocsánatot kérni, de te letiltottál minden fórumon, ahol kapcsolatba tudtunk volna lépni” – mondta Angi, ám a szócsata csak folyt tovább, mire zokogásban tört ki a fiatal influenszer, és kivonult a stúdióból. Sáfrány Emese mentette a helyzetet azzal, hogy utána ment.

Az év sztáreseménye hamarosan! Szavazz a sztárokra, és nyerj!

Végül, kissé erőltetve, de elhangoztak a bocsánatkérő szavak, ami nem is csoda, hiszen többen is egyetértettek azzal, hogy Bende és Angi túl messzire mentek, amikor felhozták Anett korát, illetve azt, hogy nincs párkapcsolata. „50-hez közel vagy, és azt hiszed, mindenki anyja vagy. (…) Ha lenne párkapcsolatod, akkor nem mások párkapcsolatával foglalkoznál” – támadta be még a felvételek idején Anettet a fiatal pár. Anett ugyanakkor elismerte, többször már azért szólt vissza a műsorban, hogy kifejezetten megbántsa Angit. Bár megbeszélték, hogy nyilvánosan is vállalják a bocsánatkérést, mindez még nem történt meg az online térben.

Azt pedig, hogy Tilla volt a legalkalmasabb a békítő szerepére, mi sem bizonyítja jobban, mint az, hogy még a Kibeszélő végén is ő oldotta fel a fagyos hangulatot egy poénnal. Blanka mellett foglalt helyet, és amikor lement Anett és Bendéék szócsatája, lazán odaszúrta, hogy: „Most, hogy így megoldódott ez, a meglepetésvendégünket,  L.L. Juniort hívjuk be.”

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

TV2 📺 🎥 💻 🎬 (@tv2official) által megosztott bejegyzés

 

 

Kiemelt kép: TV2

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story őszi különszáma!

Kövess minket az Instagramon is!