Napi friss

Megházasodott az Il Volo sztárja: fotókon a gyönyörű esküvő

Ignazio Boschetto és felesége tavaly novemberben ismerték meg egymást.

Káprázatos esküvőn mondta ki a boldogító igent a hazánkban is óriási népszerűségnek örvendő Il Volo énekese, Ignazi Boschetto és kedvese, a 2013-as Miss Venezuela, Michelle Bertolini. A polgári szertartást a San Lazzaro di Savena nevű szertartáson tartották, majd a Comói-tó partján szűk körben, családtagjaik és barátaik körében is örök hűséget fogadtak egymásnak. A szertartás nagyon megható volt, az ifjú arát – aki félig olasz, félig venezuelai – édesapja kísérte az oltárhoz. Ignazio pedig könnyekben tört ki, amikor megpillantotta a felé közeledő szerelmét.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

ignazioboschetto Il Volo (@ignazioboschetto) által megosztott bejegyzés

Természetesen az Il Volo két másik tagja, Piero Barone és Gianluca Ginoble is hivatalosak voltak az esküvőre. Később még dalra is fakadtak a násznép legnagyobb örömére, a színpadról pedig az újdonsült férj sem hiányozhatott. Az est fénypontja a tűzijáték volt, amit a tó közepéből lőttek fel, és amit a násznép a partról csodált.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Michelle Bertolini (@michbertolini) által megosztott bejegyzés

A pár egyébként rekordgyorsasággal haladt a kapcsolatában. Nincs egy éve, hogy megismerték egymást. Tavaly novemberben jöttek össze, szerelem volt első látásra, rögtön érezték, hogy megtalálták egymásban az igazit. Az énekes egy hét után kulcsot adott kedvesének a lakásához, 3 hét múlva pedig a családjával is megismerkedett. Mindössze másfél hónap után tette fel neki a nagy kérdést, és most szeptemberben pedig az esküvőre is sor került. Ignazio Boschetto és Michelle Bertolini pedig, úgy tűnik, továbbra sem lassít. Az énekes ugyanis már az esküvőn felesége tudtára adta, mellette szeretne édesapává válni.

Az év sztáreseménye hamarosan! Szavazz a sztárokra és nyerj!

Kiemelt kép: Getty Images, Archív

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story őszi különszáma!

Kövess minket az Instagramon is!