Napi friss

Südi Iringó: Zsűritagnak akarták a Dancing with the Starsba

A legutóbbi hírek szerint azonban Galambos Lajcsi táncpartnere lesz.

Nemrég derült ki, hogy kik versenyeznek majd az idei Dancing with the Starsban, azonban egy pár kiléte titokban maradt. Sem a sztárt, sem a táncost nem nevezték meg. A story.hu elsőként írta meg, hogy az egykori igazságügyi minisztert, Varga Juditot is felkérte a TV2, de ő nemet mondott az ajánlatra. Galambos Lajcsi neve is felröppent, aki a nyáron szabadult a börtönből, és akiről, úgy hírlik, valóban szerepelni fog a műsorban. Ráadásul egyesek már a partnerét is megnevezték. Az a pletyka járja, hogy Südi Iringóval fog táncolni, akit az RTL-es Szombat esti lázból ismerhettünk meg.

A táncos évek óta kerüli a médiát, tudatosan vonult vissza a szerepléstől, de a story.hu úgy tudja, hogy korábban már felmerült a neve mint zsűritag, és ő sem zárkózott el a visszatéréstől. Még castingon is járt, végül azonban nem rá esett a választás. Egyébként ebben nincs semmi meglepő, a szintén Szombat esti lázból ismert Molnár Andi két évadon keresztül értékelte a produkciókat. Erről ugyan nincs információnk, de még az is lehet, hogy Südi Iringó és Molnár Andi között dőlt el, melyikük zsűrizhet…

Hogy mit szólt Iringó ahhoz, hogy az idei évadban táncosként gondoltak rá, arról egyelőre hallgat. De az biztos, hogyha parkettre lép, ráadásul Lajcsi oldalán, az hatalmasat fog szólni.

Döntsd el Te, hogy ki legyen az év csillaga! Szavazz és nyerj! Kattints!

Kiemelt kép: Fülöp Dániel/fotocentral.hu

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story őszi különszáma!

Kövess minket az Instagramon is!