Napi friss

Marsi Anikó végigsírta a repülőutat

Nagyobbik fia egy időre Írországba költözött, és bár felkészült az elengedésre, végül nem tudta visszatartani a könnyeit.

Örül a lehetőségnek, hogy a nagyobbik fia, Vilmos egy külföldi egyetemen tanul tovább, de édesanyaként megszakad miatta a szíve. „Igazából két ember van rosszul, a Palik Vilmos édesapja és édesanyja… A nagymamája is! – kezdte Marsi Anikó a Mokkában. – Furi helyzet ez, hát örülünk! Nagyon büszkék vagyunk, azért nem mindenkit vesznek fel erre a nagyon komoly egyetemre, elméleti fizika szakra. Hát a gyerek azt csinálja, amit mindig is szeretett volna. Most már végre vannak társai, akikhez úgy tud beszélni, hogy értik is, amit mond…” – mondta nevetve a híradós.

Döntsd el Te, hogy ki legyen az év csillaga! Szavazz és nyerj! Kattints!

Képernyős kollégái arról is kérdezték, mi segítette őt az elválásban. „Tudod, mi segített a legtöbbet? Az, hogy elváltunk Lacival egymástól, és meg kellett ’felezni’ a gyerekeket. Ugyanannyi időt töltenek vagy töltöttek az édesapjukkal, mint velem. És az is nagyon nehéz volt, hogy hozzászokjak ahhoz, hogy nem 0–24-ben vannak az én két karom és szárnyaim alatt. Egyébként halkan jegyzem meg nektek, a Vilmosnak semmi szüksége nem lett volna szerintem arra, hogy kikísérjem Dublinba, de nem volt választási lehetősége” – jegyezte meg mosolyogva a tévés, aki bevallotta, a kiköltözéskor végigsírta az utat.

Öröm az ürömben, hogy Marsi Anikó hamarosan újra láthatja a fiát. „Már meg is vettem a repülőjegyeket, novemberben Vincével ketten megyünk ki, és meglátogatjuk a nagy tesót.”

Kiemelt kép: Schumy Csaba/fotocentral.hu

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story őszi különszáma!

Kövess minket az Instagramon is!