Napi friss

Hajléktalan volt az X-Faktor aranytorkú versenyzője

Gyöngyi Bodisová ma takarítóként dolgozik. Korábban nyert már tehetségkutatót, de azt mesélte, nyereményének csak a felét kapta meg.

Felszántotta az X-Faktor színpadát a hétvégén a szlovákiai Érsekújvárról érkezett Gyöngyi Bodisová, aki bár közel 10 éve már nyert egy tehetségkutatót, azt mondja, a műsor után nem kapott felkéréseket. Amit mégis, azokról rendre kiderült, hogy csupán átverés. Sokan támadják azzal, hogy eltapsolta a nyereményét, ám ő most tiszta vizet öntött a pohárba a Fókusz kamerája előtt. „Mindenki azt mondja, hogy elköltöttem a pénzt, hát persze hogy elköltöttem, ahelyett, hogy a szekrényben tároljam. Vettem egy nyaralót és alapdolgokat, amire szükségem volt” – mondta az aranytorkú Gyöngyi, hozzátéve, hogy a 100 ezer eurós díjnak kevesebb mint a felét kapta csak meg.

Magyar családba született, de mivel 14-en voltak testvérek, ő gyermekotthonban kényszerült felnőni, így sosem tanult meg magyarul. 8 éves korától járt fellépésekre, mivel egy tanítója már ekkor felfedezte tehetségét. A gyermekotthon után aztán megjárta az utcát is, hajléktalan lett, így nem csoda, hogy a Got Talent nyereményéből azonnal ingatlant vásárolt magának. Azt mondja, nem szállt el magától, mert megnyerte a műsort, máig takarítónőként keresi a kenyerét. A magyar X-Faktorba egy barátja nevezte be, mert az álmát, hogy sikeres énekes legyen, még mindig nem engedte el. Erre pedig, úgy tűnik, igen nagy esélye van – mivel a válogatón a magyar közönség ovációban, Gáspár Laci és Valkusz Milán pedig könnyekben tört ki a produkciója után.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

X-Faktor (@xfaktorhun) által megosztott bejegyzés

Kiemelt kép: RTL

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story őszi különszáma!

Kövess minket az Instagramon is!