Napi friss

39 kilóra fogyott az Ázsia Expressz sztárja

Már-már betegesen sovány lett Mészáros Bende párja.

Ma már a kanapé kényelméből nézhetik végig mindazt az Ázsia Expressz versenyzői, amit saját bőrükön tapasztaltak meg a szomszédos kontinensen. A játék hevében – különösképp a hajszák esetében – sokszor fel sem tűnt a játékosoknak, hogy kiállhatatlanul viselkednek, a feszültség miatt egymáson töltik ki a haragot és a kétségbeesést. Az idei évadban többeknek is nagy nehézséget okoz a napi háromszori bőséges étkezés hiánya. A legtöbben, miután hazatérnek, nagy mértékű fogyásról számolnak be, az elsőként kiesett Zámbó Krisztián és Adrián is minimum egy ruhaméretet hagyott a Fülöp-szigeteken.

De nem ők az egyetlenek. „Mi 8 kilót fogytunk. Én 39 kilósan jöttem haza” – mesélte el a Kibeszélőben Zsigmond Angéla, aki párjával, Mészáros Bendével vágott neki a kalandrealitynek. A páros próbált lelkiekben és fizikálisan is felkészülni a versenyre, Mészáros Bende például hetekig nem evett a forgatás előtt, hogy ezzel tréningezze magát. Párja, Angi azt a tanácsot kapta, hogy sportoljon minél többet az Ázsia Expressz előtt, hogy jó kondiba legyen, ám ő ezzel ellentétben a jövőbeni játékosoknak azt javasolná, hogy ehelyett inkább pihenjenek minél többet.

A múlt hét végén egyébként az Ázsia Expressz történetének legszorosabb hajszája esett meg, végig fej-fej mellett haladtak Dietz Gusztiék, Sáfrány Emeséék és Mészáros Bendéék, és utóbbi páros egy hajszállal ért csak be az utolsó helyre, így nekik kellett volna távozniuk a második héten. Ám érkezett a megrendítő hír: Cserpes Laura és Cserpes István feladni kényszerültek a versenyt egy családi tragédia miatt, így Bende és Angi továbbra is a játékban maradhatott.

Kiemelt kép: Trenka Attila/fotocentral.hu

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story őszi különszáma!

Kövess minket az Instagramon is!