Napi friss

Christina Aguilera Ozempic-arcától hangos az internet

Vajon mi áll a brutális fogyás és a beesett, kifejezéstelen arc mögött?

Brutálisan lefogyott Christina Aguilera, ám a rajongók nemhogy gratulálnának neki karcsú alakja miatt, hanem támadásba lendültek. Azzal vádolták meg az énekesnőt, hogy a manapság elterjedt fogyókúrás módszerrel, az Ozempic nevű diabéteszgyógyszerrel sikerült megszabadulnia a kilóktól. Egyesek még azt is felvetették, hogy hasonlóan Angelina Jolie-hoz – aki a minap szintén csontsoványságával került a lapok címlapjára –, már-már anorexiás, és a szeméből is eltűnt a ragyogás.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Christina Aguilera (@xtina) által megosztott bejegyzés

Az Ozempic-arc mára jelenséggé nőtte ki magát, és orvosilag is van magyarázat erre a kinézetre, ugyanis a gyógyszer mellékhatásai a következők: beesett szem, megnyúlt arc és lógó bőr. Mindezektől öregebbnek is látszik az ember. Orvosok szerint az Ozempic-arc annak köszönhető, hogy a fej nagymértékű zsírveszteséget szenved el a gyógyszernek köszönhetően, emiatt a szert használó emberek vonásai torzulnak. Súlyos esetben látászavar és személyiségváltozás is bekövetkezhet.

Ezek után erősen kétséges, megéri-e a drámai fogyás, különösen úgy, hogy már lista van azokról a sztárokról, akiket Ozempic-arccal lehet beazonosítani, többek között Robin Williamset, John Goodmant, Sharon Osbourne-t vagy Jessica Simpsont.

Kiemelt kép és fotók: Getty Images

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story őszi különszáma!

Kövess minket az Instagramon is!