Napi friss

Sharon Osbourne 43 kilóra fogyott egy olyan módszerrel, amitől óva intenek az orvosok

Ő maga is elismerte, hogy nem fogyhat már többet. Most szeretne visszahízni néhány kilót, de nem tud.

Sharon Osbourne átalakulását nem lehet nem észrevenni, rajongói már jó ideje aggódnak érte, hiszen már csak árnyéka önmagának. A The Timesnak adott interjúban elárulta, hogy ő is érzékeli, a fogyása már átment egy bizonyos határon, és próbálja visszaterelni az egészséges mederbe, de nagyon nehéz. „Tavaly decemberben kezdtem el szedni az Ozempicet, és már egy ideje nem szedem, de szeretnék mindenkit figyelmeztetni, hogy ne adják tinédzsereknek – mondta Sharon. – Nagyon sokat lehet tőle fogyni, de könnyen függővé válhat az ember, ami nagyon veszélyes. Nem tudom abbahagyni a fogyást, most már 42 kilót fogytam, de nem engedhetem meg magamnak, hogy még többet fogyjak.”

Az Ozempic az Egyesült Államok Élelmiszer- és Gyógyszerügyi Hivatala (FDA) által jóváhagyott, cukorbetegség kezelésére használt gyógyszer, népszerűsége azóta ugrott meg, hogy Amerikában az FDA 2021-ben engedélyezte az elhízás kezelésére. Több tucat A listás sztár ismerte el a használatát, köztük Elon Musk, Charles Barkley és Amy Schumer is.

Sharon Osbourne 2022-ben még teljesen máshogy festett (Fotó: Getty Images)

A gyógyszer az étvágy elfojtásával hat, de mellékhatásokról, például izomvesztésről, hányingerről és hasmenésről számoltak be a felhasználók. Egy orvos korábban kifejtette a Business Insidernek, hogy egyáltalán nem tartja biztonságosnak a szer alkalmazását, és gyakori a visszahízás a kezelés abbahagyása után.

Sharon Osbourne a The Timesnak adott interjújában korábbi kozmetikai beavatkozásaira is reflektált. Azt mondta, hogy a 2021-ben elvégzett arcplasztika után úgy nézett ki, mint egy küklopsz, és ez volt a „legrosszabb dolog”, amit valaha is csinált. Sharon megbánta, hogy fogyókúrás céllal Ozempic gyógyszert szedett, és mindenkit óva int ettől a módszertől. „Ozempickel injekcióztam magam. Most 43 kiló vagyok, és nem tudok hízni.” Elismerte, hogy „túl sokat” fogyott, 42 kilót négy hónap alatt, de biztos benne, hogy nem akar még több kilót leadni, sőt a plasztikai műtétekkel is felhagy.

Legfrissebb fotóin már-már felismerhetetlen:

Kiemelt kép: Getty Images

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story Sztárdiéta különszáma!

A Story tavaszi különszámát keresse az újságárusoknál!

Kövess minket az Instagramon is!