Napi friss

Kezd elfajulni a vita: Stohl András sem érti Krausz Gábort

A tévés-színész úgy látja, a séf néha bántó, legutóbbi megjegyzése pedig egyenesen pökhendi volt.

Egyre feszültebb a viszony Krausz Gábor és a Sáfrány Emese–Béres Anett páros között az Ázsia Expresszben. A szerda esti adásban ugyanis a séf és párja, Mikes Anna ismét Emesét és Anettet hátráltatta az egyik feladatnál. Amikor a lányok magyarázatot kértek minderre, a séf közölte, nincs különösebb okuk rá, egyszerűen csak így döntöttek. A kissé arrogáns viselkedés láthatóan felpaprikázta Emesét és Anettet, és parázs szóváltás alakult ki köztük és Krausz Gábor között – utóbbi egyébként tényleg bicskanyitogató stílusban beszélt az ellenfeleivel.

A séf stílusa másoknak is szemet szúrt. „Egy picit én is meg vagyok döbbenve Gáboron. Tudom, hogy egy picit sprődebb alkat, néha kicsit bántóbban fogalmaz, és az, hogy nincs indok, az egy picit pökhendi, mert megérdemelték volna a lányok. Szerintem Gábornak valamiért böki a csőrét a két csaj – fejtegette Stohl András, mire társa, Tilla közbeszólt: „Mi van, ha Annának, csak Gábornak kell bevállalni? Gábor csak egy szóvivő!” – viccelődött a műsorvezető a rá jellemző stílusban. Majd arról kezdtek humorizálni, hogy Mikes Anna féltékeny a két lányra.

A táncos egyébként nem titkolta, ügyes ellenfélnek tartja Emesét és Anettet, míg Krausz Gábor később kamerák előtt kifejtette, emberileg egészen egyszerűen a két lány áll tőle a legtávolabb. A csütörtöki adás előzeteséből az is kiderült, egy közös vacsora során tovább fokozódik a konfliktus a két páros között.

Kiemelt képek: TV2

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story őszi különszáma!

Kövess minket az Instagramon is!