Napi friss

Krausz Gábor durván kiakadt: „Kapcsold ki azt a ***-t”

A sztárséf viselkedését egyre többen ítélik el.

Még mielőtt elindult volna az Ázsia Expressz idei évada, Krausz Gábor már előzetesen lenyilatkozta: voltak kirohanásai a forgatások alatt, amit szerencsére párja, Mikes Anna jól tudott kezelni. Így tehát egy tévénézőt sem érhetett váratlanul, hogy előálltak olyan helyzetek Ázsiában, amiket bizony nehezen viselt a séf, és ennek látványosan hangot is adott. A keddi, azaz a mai adás előzeteséből például kiderül, a séf újfent inkább feladná a játékot: „Kicsim, én befejeztem. Tényleg befejeztem. Nem bírok többet sétálni, és nem akarok putriba menni most többet. Főleg így, ezek után. Elég! Befejeztem, tényleg, kapcsold ki azt a ***-t!” – dühöngött Krausz Gábor, aki az utolsó mondatot már nem is Mikes Annának, hanem az őket kísérő operatőrnek címezte.

Szó mi szó, a séf tényleg nem egyszerű eset: a játékok során sokszor inkább feladná az egészet, és csak Anna kitartásának no meg megnyugtató személyiségének köszönhetően nem teszi. Ezt a nézők is jól látják. „Gábor sehol nem lenne Anna nélkül. Rengeteget hisztizik” – írta egy kommentelő, míg egy másik hozzátette: a táncos valóságos villámhárító. Krausz Gábor kirohanásait egyre többen ítélik el az Ázsia Expressz nézői közül. „Hihetetlen az a hiszti, amit Krausz művel” – olvasható egy hozzászólásban. „A séf minden adásban minimum egyszer be akarja fejezni, és hazamenni…” – így egy sokadik néző.

Az viszont tény, hogy minden nehézség ellenére a Krausz–Mikes páros jól veszi az akadályokat. Az pedig majd idővel kiderül, valóban otthagyják-e a játékot, vagy Mikes Annának sikerül újra és újra lenyugtatnia párját, és rávenni, hogy ne adja fel olyan könnyen

Kiemelt kép: tv2play.hu/Ázsia Expressz

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story őszi különszáma!

Kövess minket az Instagramon is!