Napi friss

Jennifer Lopez szabályaitól kiver a víz: csoda, hogy Ben Affleck sem bírta?

Az elvárások között van például az együttlétek száma: heti négyszer legalább!

Megdöbbentő, milyen szigorú szabályoknak kell megfelelnie annak, aki Jennifer Lopez kedvese kíván lenni. Korábban már szóltak arról pletykák, hogy a világhírű énekesnőnek vannak finoman szólva rigolyái, ám az csak most vált húsbamarkoló ténnyé, milyen szinten kell alárendelnie magát J.Lo akaratának annak a férfinak, aki vele akar járni. Szerelme, úgy tűnik, szinte nem tehet egy lépést sem az énekesnő tudta és beleegyezése nélkül. Ebbe pedig többeknek beletört már a bicskája.

Együttlétek számszerűsítve

A hitvesi fogadalom minden bizonnyal meglepő lehetett Ben Affleck számára, ugyanis Jennifer kikötötte, hogy hetente négyszer legalább(!) együtt kell lennie vele a férjének. Állítólag a több együttlét ellen nincs kifogása J.Lo-nak, kevesebb azonban nem fér bele számára.

Nincsenek titkok

Állítása szerint egy kapcsolat legfontosabb jellemzői a bizalom és az őszinteség, de mindezt úgy képzeli el az énekesnő, hogy még a párja telefonjába is bármikor belenézet, sőt mindez alapfeltétele a kapcsolatnak. Nincs tehát semmilyen titka, sem magánszférája az illetőnek. Mindez talán épp a korábbi csalódásoknak – megcsalásnak – is köszönhető.

Maximum három ital

Ben Affleck esetében bizonyára különösen fontos volt az alkohollal kapcsolatos szabály, mivel korábban meggyűlt a baja az itallal. Jennifer Lopez ugyanis korábbi jegyesének, Alex Rodrigueznek megtiltotta, hogy három italnál többet igyon, legyen szó bármilyen eseményről. Annak fényében, mennyire meghúzza a határt mindennel kapcsolatban, amit magához vesz az énekesnő, ez nem is csoda.

Kötelező sport

Jen híresen aktív életet él, nála szó sem lehet tunyaságról, mindez érvényes álmai férfijára is. A jövendőbelijének tehát szinte kötelező a kondibérlet, és elnézve Ben Afflecket, igen magasan van az a bizonyos léc, ami az izmokat illeti.

Nincs stewardess

Miután Marc Anthonyval kapcsolatban azt pletykálták, hogy az énekes szívesen élvezte a női légiutas-kísérők társaságát, Jennifer úgy döntött, a magángépén többet nem dolgozhatnak nők. A repülőútjain így kizárólag férfiak lehetnek alkalmazottak, állítólag azért, hogy így vegye elejét a jövőbeni pletykáknak – és persze a kísértésnek.

Marc Anthonyval jóban kell lenni

Az énekesnőnek és volt férjének két közös gyermeke született, az ikreket a kapcsolat vége után is egyetértésben, közösen nevelik. A mozaikcsalád működésébe pedig csak akkor lehet beilleszkedni, ha a leendő férfi jó kapcsolatot ápol Marc Anthonyval. A jóviszony pedig minimum barátságot jelent az esetükben, és ebben nincs kompromisszum.

Kiemelt kép: Getty Images

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story őszi különszáma!

Kövess minket az Instagramon is!