Napi friss

Emilio ismét felrobbantotta a Sztárban Sztár színpadát: a pocakvillantás sem zavarta

Az énekes és felesége együtt kezdtek életmódváltásba, aminek eredményét nézők százezrei csodálhatták meg élőben kendőzetlenül.

Hol a szöveget, hol a koreográfiát rontotta el, de elképesztően szerethető volt a Sztárban Sztár All Stars vasárnapi adásában Emilio. Tunyogi Orsi Ha lemegy a nap című slágerét adta elő egy percig sem szégyenkezve: egy haspólóban vonult a színpadra, ezáltal még akkor is láthatóvá vált iszonyatos mértékű fogyása, ha az ember nem akarta látni. Emilio cseppet sem volt szégyenlős, és ami korábban elképzelhetetlennek tűnt, még csípőtekergetéssel is megspékelte a színpadi mozgását.

Fotó: tv2play.hu

„Hidd el, Claudia, amit most láttál itt, az tényleg elképesztő volt. Ugyanis a nyolcadik évadban Emilio iszonyatosan küzdött a koreóval, a szöveggel és mindennel. De most úgy ott voltál, apám, a színpadon, hogy nem hittem el” – méltatta az alakítást Lékai-Kiss Ramóna, és persze a zsűriből senki sem tudott szó nélkül elmenni Emilio itt-ott kibuggyanó testrészei mellett. Ami nem is csoda, hiszen 97 kilótól szabadult meg az elmúlt egy évben az énekes. Büszkén vállalta fel még a műtéti heggel is a testét, ezzel pedig osztatlan sikert aratott a nézőknél is, hiszen a párbajból győztesen került ki Puskás Petivel szemben, aki Oláh Ibolyát alakította szintén nagy sikerrel. „Azért, hogy jól tudjak szórakozni, végig inkább a hasad néztem” – mondta Hajós András, hozzátéve, olyan emlékezetes volt a produkció, hogy félő, nem fog tudni nyugodtan aludni a jövőben.

Kiemelt kép: Olajos Piroska/fotocentral.hu

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story rejtvény különszáma!

Kövess minket az Instagramon is!