Napi friss

Emilio beszólt a csodaszertől fogyó celebeknek: „Én nem fogom becsapni a rajongóimat”

Az év elején gyomorszűkítő műtéten átesett énekes a TV2 reggeli műsorában mesélt arról, hol tartanak a fogyásban Tinával.

Tina büszkén jelentette, hogy már 26 kilót fogyott. „Én magam is elcsodálkozom amikor tükörbe nézek, hogy sikerült levetnem magamról a farsangi sertésjelmezt – ironizált operáció előtti önmagán, és hozzátette, még 15 kilót kell ledobnia. Emilio is eldicsekedett az eredménnyel, ő 22 kilóval kevesebb, mint a műtét előtt. „Lassan a csecsemőosztályról öltözködöm” – jegyezte meg a Mokka riporterének, és ígérte, most már elkezdi az edzéseket is, mert máshogy nem bírja erővel nyári, másfél órás élő koncertjeit.

Igaz, hogy a zenészt most a nyári turnéja motiválja, de a diétának nem először rugaszkodik neki. „Egész életünket fogyókúrával töltöttük, az első gyomorgyűrűs házaspár voltunk – emlékeztette régóta tartó küzdelmükre a nézőket Emilio. Ráadásul fel is vállalták, hogy segítséggel fogynak, de szerintük nem mindenki ilyen őszinte. „Nagyon sok ismert ember elmegy, titokban megműtteti magát, majd megkeresi egy cég, hogy mondjad azt, hogy egy tablettától fogytál le… Én nem fogom becsapni a rajongóimat, akik szeretnek engem. Mi rögtön bevállaltuk, hogy műtét van, semmiféle csodaszerről nincs szó.”

Kiemelt kép: Olajos Piroska/fotocentral.hu

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story rejtvény különszáma!

Kapható a Story nyári különszáma!

Kövess minket az Instagramon is!